LGBT+ organizacije: Neprihvatljivo zbližavanje diplomatskih odnosa Srbije i Ugande

Ostavite komentar


  1. Mora da nam precednik nije obavesten o tome a i svejedno nece da ide u Ugandu tako da nema opasnosti.

  2. Srbija se zahvaljuje na informaciji i obećava da neće udovoljiti eventualnom zahtevu Ugande za ekstradiciju pripadnika LGTB-a.

    A vi se sa vaše strane suzdržite od LGTB aktivnosti dok ste u Ugandi, ili uopšte ne putujte tamo radi seksualnih aktivnosti .

  3. Ovo je prevrsulo svaku mere ovi se poput crkve mesaju u politiku
    Da nece mozda da objave rat Ugandi.Puske u ruke pa idite u Ugandu da se borite za prava.

  4. Nema uloge koju nismo isprobali i odigrali pred medjunarodnom zajednicom,pa tako dodjosmo do dvanaestak udruzenja i asocijacija LGBT Srbije,sa svim predsednicima i organima(na budzetu ?), na 5 miliona stanovnika.Da je to korisno pred Zapadom,vidi se po postavljenju predsednika,vecine u vladi i opstinama,a procvetali su narkotici,nasilje i zarazne bolesti.To svakako nisu politicki prioriteti,vec problemi kojima se bave specijalizovane ustanove.

  5. I oni, kao i ostatak sveta, imaju pravo na svoje mišljenje i stav. Razliku može da napravi samo činjenica da li je ovaj stav nametnut silom i represijom, ili je posledica kulturološkog poimanja većine stanovništva.

  6. Усклађивање државне политике са жељом LGBT, да ли постоји граница бесмисла.

  7. Ovaj diktator je na vlasti u Ugandi 37 godina! Jedan od njegovih prethodnika takodje nas nesvrstani prijatelj Idi Amin Dada bio je ljudozder i masovni ubica, zvali su ga izmedju ostalog Black Hitler. Naredio je da iskasape jednu od njegovih zena. Zaista divno drustvo predivno. Znaci li to da kad gospodja premijerka Ana Brnabic poseti Ugandu dobija smrtnu kaznu? Uzas

  8. A mnogo pa bitno mišljenje vas šarenih! Ćutite i radite što vam volja,zašto moramo da gledano vaše šarade pi ulicama i trgovima. Idite po kućama i ludujte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.