Lideri Narodne stranke i DS kao i predstavnici vlasti o vojnoj i političkoj neutralnosti

Ostavite komentar


  1. „Miićević, kada se radi o EU, je kazao da Srbija jeste opredeljena ka EU, ali da je, kako je dodao, dok ne postane punopravan član, suverena i nezavisna država.“

    I tu stavljamo tačku na evrointegracije. Ovaj mamlaz glumi ili ne zna da je u procesu evrointegracije NUŽNO usklađivanje naše spoljne politike sa politikom EU. Bolje da je rekao da nikad nismo ni imali nameru da uđemo u EU, a ne da driblaju narod ovoliko godina. Dakle, nisu problem „nametanja uslova“, problem smo mi sami, tj. političari.

  2. I sada se lepo vidi da postoji samo nekoliko ideologija, a mnogo stranaka. Samo sto su oni koji isto misle u razlicitim strankama. Na primer sns i narodna stranka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.