Lideri opozicije: Ovo nije ni početak kraja, čeka nas borba

Ostavite komentar


  1. Debakl. Mnogo je veći broj sendvičara. Narod većinski ne želi demokratiju.
    Hoće čvrstu ruku i svemoćnog vođu. Ne žele slobodne medije, nego rijaliti i govor mržnje. Kakav narod takva vlast. Normalnima ostaje samo da tihuju ili da se isele.

  2. Ne znam, mozda je i glupa ideja ali da se sledeci put skupimo u recimo Nisu ili N.Sadu, Vranju, Subotici ili gde god ,Loznici,svejedno samo malo da ih cimamo. I drugi ljudi da osete malo atmosferu. Mozda gresim ali ja sam tu uvek za pravu stvar kao i danas

      1. Jok, bolje u Gornju Sabantu, pa da se organizuje jedno preko, u sljiviku..

    1. Sad treba biti istrajan mnogo energije i strpljenja nema odustajanja .Nemoze se preko noci ali se svetlost uvek pojavi .

    1. Misliš kao novinari u pokušaju Vučićević i Sarapa, i onaj njihov gazda Mitović svaki dan na Pinku. Ili kao one izmanipulisane žene koje brane Vesića. Ili kao tvoj gazda (jer si rob, ali još uvek to ne ahvataš), koji urla i svađa se sa nevidljivim neprijateljima a neistomišljenike naziva ološem, fašistima i neradnicima dok mu pena na usta izlazi. Ti veruješ čoveku bez sekunde radnog staža? Ili ministru vojnom koji je nesposoban za vojsku? Ili šoferu koji je postao „finansista“? Ili svim onim bivšim žutim lopovima koji su prešli u Sumanutu Najezdu Skakavaca (SNS) Blago tebi. Genijalno. Čestitam.

    2. Kako opozicija redja glupe poteze.. i promašaje.. ako ovako nastave, i cenzus ce biti uspeh, i to pod uslovom da su svi na jednoj listi.
      Ps
      Mislim na one koje je taksativno nabrojao juce Sergej Trifunović “ mrsomudi, sorosevci itd, itd…“

      1. Sergej vam je u veoma veselom vodviljsko glumackom tonu rekao sve ono sto treba sto bi rekli na ulici pokidao vas je po svim savovima samo vi trozubi ne mozete jos da shvatite, ali shvaticete kad vam se Šef radprsi kao balon od sapunice!
        Pocnite da mislite svojom glavom a ne da za vas misli Z.Mitrovic, Sarapa, D.Vucicevic i njima slicni!

  3. Ni Milošević nije pao od prvog mitinga.I sunami je na početku samo mali talas.Energija postoji,nezadovoljstvo raste,podrška intelektualaca,od imena,postoji.Podržati ljude u unutrašnjosti(oni trpe velike pritiske,rizikuju mnogo višei u težem su materijalnom položaju),lakše je u Beogradu i doći i vratiti se.Okupite organizatore protesta iz svih gradova,napravite odbor,dogovorite dalje delovanje,smernice,uložite u propagandu,organizujte prevoz,redarsku ,zdravstvenu ,(sinoć nisam video cisternu sa pijaćom vodom?),tehničku službu.Morate raditi ozbiljnije,ne mož ništa samo,zadužite ljude za svaki segment delovanja,da se zna kome se i za šta obratiti,nema inprovizacije,ako mislite ozbiljno.

  4. Tadićje rekao da u Srbiji živi jedan narod koga urniše i vlast i opozicija, jer je sadašnja opzicija bivša vlast, a bivša opozicija sadašnja vlast.

  5. Vucica,vec duze vreme, ruse njegovi rezultati,a opozicija mora da bude svakodnevno prisutna da bi to urusavanje ubrzala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.