Lideri SZS: Bojkotaši se okupljaju u širi front

Pretvaranje Saveza za Srbiju u Srpsku opoziciju - promena formata ili zbunjivanje građana

Ostavite komentar


  1. Vi ste gospodo iz Danasa juce izasli sa dosta senzacionalistickom vescu da se savez raspada sto nije tacno.Szs treba da se prosiri sa onim pokretima i strankama koje su bojkotovali ove izbore.Mislim da bi naxiv srpska opozicija bio adekvatniji od SZS ali tu nikako ne bi smelo da bude mesta za one partije i pokrete koji su izasli na izbore.

    1. Svako ko je radio u bilo kom JP Srbije ili bio u stranci može bar 15 njih da otera na dugu robiju. Da ne bi puklo sve, ova ekipa mufljuza drži status quo. Ubuduće, kad mi bilo šta treba, direktno se obraćam Sorošu, šta će mi posrednici?

    2. I meni deluje logično da nakon Saveza za promene, čuj mene promene mislim na Savez za Srbiju, dobijemo Demokratsku opoziciju Srbije, ovaj Opoziciju Srbije… aman, ne Opoziciju Srbije nego Srpsku opoziciju!

  2. Bravo za Danas.
    Ako ne uspe da ih rasturi SNS sa svojom mašinerijom, vi ćete ih dotući.
    Pomažete otpadnicima iz DS, produbljujete razlike u SzS…
    Da li ste ikad čuli disonantni ton iz SNS, SPS? Ne! Ali zato svaki takav iz ovakve jadne i nikakve opozicije pojačate na najjače, i date šlagvort ostalim medijima…

  3. Nemam ništa protiv da Djilas i Jeremić ruše Vučića i da daju zivot u toj borbi, niti imam bilo šta protiv da daju doprinos programu stvaranja nove demokratske Srbije. Ali sam protiv da oni imaju bilo kakvu funkciju nakon Vucicevog hapšenja i procesuiranja. Čak šta više, treba proceprkati po svim Djilasovim poslovima koje su mu omogućile enormno bogaćenje. On je bio deo DS vladajuće garniture koja je bila do guše u aferama i koja je oformila bazu za partijsku državu koju je Vučić doveo do perfekcije. Da li mi sad sada treba Djilasu i Jeremicu, da se zahvalimo na tome što su mirno sišli sa vlasti punih džepova? Jeremić neka ide i predaje fiziku ako moze igde a Djilas je završio mašinski fakultet. Neka rade u svojoj struci ako mogu i tako dokažu da u politici nisu zbog lukrativnih delova i privilegija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.