Lideri Ujedinjeni za pobedu Srbije razgovaraju u „staklenoj sobi“, stigli Ponoš i Jeremić

Ostavite komentar


  1. Gotovi ste. Kakav Jeremic, Djilas, Tadic, .. to sve u penziju. Sami sebe kandiduju, a kad je da se bore nigde ih nema.

  2. tesko ce ici.i milosevic je nekada prvo pao u beogradu…ako uspe ova opozicija da se dogovori prvo treba da se otvore ugovori za beograd na vodi jer pojedinci imaju po nekoliko stanova u beogradu na vodi..pa pkb ugovor itd….ako ne naprave rez kao da nista uradili nisu

  3. Nije propast, koliko ljudi je glasalo protiv Vucica,to neka brine novog Nikolu Pasica kako
    sam sebe zove.Pasic je zavrsio lose u istoriji.Njegove politicke procene nisu bile dobre po Srbiju.Silan mlad I star svet je izginuo, ali ne I on.Takvi ne daju zivot za Srbiju,vec drugi sinovi.Njegov sin je bio omrazen u Srbiji.

  4. Vidim da u svakoj drugoj reči navodite „lideri“. Čega su oni lideri? Poraza! Tako im i treba, neka sada Đilas zaposli Ponoša u njegovoj stranci, nisam siguran da će se ikada više oporaviti od ovog pogubnog šoka, i definitivno treba da prestanu da se bave politikom.

  5. Resultant izbora u jedinici 42 u školi PPA :vacić 3 gl.G.Biljana 59 G.Milice 17,Vučić 141,g.Jovanović 49,G.Obradović 26,I G.Stamenković 14,pozdrav Molim ispravka za go Ponoša 314 glasova

  6. Koliko ih to ima , ne daj boze da su pobedili morali bi da formiraju tri vlade sa 40 ministra da bi se svi uhlebili.. Ovo je cirkus.Treba na politickoj sceni biti dve ili tri stranke bez koalicija , podici cenzus i broj potpisa .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.