Liht: Moramo da radimo više ako hoćemo u EU

Ostavite komentar


  1. 1."Beogradski fond za političku izuzetnost" bi kod Putina bio svrstan u špijune.
    2.Izjave da nismo diktatura a da Vučić o svemu odlučuje je dovoljan dokaaz da ova mudra gospođa treba da ide u zasluženu penziju!

  2. Gospodjo Liht, Imali ste pet godina da kazete ono o cemu ovde govorite.Predsednik drzave i politicke stranke na vlasti, ako zele napredak za ministre ali i za ostala vazna mesta biraju strucne, postene i iskusne ljude.Da li su to:Vulin, Stefanovic, Djordjevic, Mihajlovic, Kuburovic pa i Brnabic.Kako da se u reforme ukljuci celo drustvo ako vlast ne trpi ni najmanju kritiku, a opoziciju naziva olosem i stranim placenicima.Kako da rade novinari dovedeni do prosjackog stapa, ucenjeni preko oglasa?Zlocini i kriminal su sve veci.Sta reci ako je primer za ugled PO OCENI SEFA DRZAVE PINK, Happy televizija i Informer, nesrecno pravosudje.Usvajanje budzeta za iducu godinu je primer nemorala i siledzijstva prema opoziciji.Da li bas ova generacija Srba i Albanaca treba da odluci o "konacnom" resenju za Kosovu ili to treba da bude neka bolja generacija i Srba i Albanaca…Pohvale sa Zapada ovoj vlasti su iznudjene, kao pohvale nesposobnom detetu, koje sve porusi i vise nece da se igra posle najmanje kritike…

  3. Gospođo Liht kažete: "Pogrešan je pristup – radimo šta Vučić kaže ili dozvoli, jer takvim stavom dajete poluge moći u ruke jednog čoveka", rekla je Liht i naglasila da "to ne smemo to radimo". – Netačno. Ne govorite u množini već u jednini, jer to ne radimo mi, nego Vi. Vaša bezuslovna podrška Vučiću koja traje skoro 6 godina obezbeđuje mu podršku iz EU. Gde su tu evropske vrednosti i principi?

  4. Koliko vise?
    Radnici rade u pelenama da ne trose vreme na primitivne radnje po gazdinim klozetima….

  5. Iskritikovala bi ona njega ali Evropa bi se naljutila. Ima vremena. Kao onomad, dvorska opozicija, letujemo u Istri, kritikovali bi Tita, al ne smemo, opasan je. Zato ćemo da se istovarimo na Slobi, bezopasan je. I ona i muž neće bre u penziju, samo nešto tumače, tumače….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.