Linta: Srbi u Hrvatskoj danas građani trećeg reda

  1. Linta lažeš ja živim normalno ko svaki građanin države hrvacke ,a ti več 30 godina živiš na tuđoj muci .Tvoja politika i tebi sličnim je i napravila oluju .

  2. Ali ste zato vi izbegli iz Hrvatske,BIH,Kosova zaseli svuda po državnim institucijama i preduzećima a za nas i našu decu nema života u Srbiji jer nismo za sektu na vlasti koja vas je toliko dobro branila da ste pobegli sa vaših vekovnih ognjišta.Gfe su oni branili Srbe njih tamo više nema.

  3. Ti baš i nespadaš u kolonu tih mučenika 1995 god.
    Dobro si plaćen (od režima u Sr) da ništa neznaš i ništa neradiš za pomoć prognanim Srbima iz Krajine.

  4. Vazno je da si ti u Srbiji gradjanin prvog reda i da se jednom godisnje na ovaj dan javis sa jadikovanjem

  5. Gospodin Linta očito ne može ništa da uradi ni u Srbiji, kako če ga onda uvažavati u Hrvatskoj? Očito nije mu to cilj jer sam sebi zatvara vrata ovakvim izjavama. Jes lepo zvuči dodvorava se vladajučima da bi opravdao funkciju i to je najlakše, još jedan piksi kiksi. Baš su sretni u Zagrebu kad ga slušaju, nisu ni znali. Jedva čekaju da s njim razgovaraju, da jih pouči? Gospodine Linta, Predsedniče Saveza Srba iz regiona, uozbiljite se, kako je moguče da su tako brojni Srbi iz Hrvatske, njih 17 000 čak 29 godina izbeglice i građani trečeg reda u Srbiji?

  6. Mlađima od 40-45 godina može se prodavati priča o najvećem ratnom zločinu posle II sv. rata, kada je u jednom danu proterano oko 200 hiljada Srba. Ali stvari treba sagledati i staviti u kontekst svega što se dešavalo posle 8. sednice CK SKS, kada je Milošević preuzeo svu vlast u Srbiji i kada je započeo proces raspada Jugoslavije. Istina, u to vreme se nije moglo naslutiti da će on biti tako krvav kao što je bio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.