Linta: Srpska zajednica u Severnoj Makedoniji u teškoj situaciji

Ostavite komentar


  1. Pročitao sam pre izvesnog vreman da su se kao Srbi u severnoj makedoniji izjasnili kod poslednjeg popisa stanovništva samo njih 30.000.To je beznačajan broj na ukupan broj stanovnika.Ova vlast stalno skreće pažnju ljudima u srbiji na susedne države a uporno izbegava da se govori o stanju u srbiji.kada neko javno progovori odmah hajka na njega.Sličnu sudbinu je doživeo i list „Danas“.Više sam nego siguran da će ti Srbi živeti mnogo bolje za neku godinu od nas Srba u matičnoj državi.

  2. Sad smo zaokruzilo okolinu. U svim okolnim zemljama Srbi su u problemu. Kako je to moguće ?

    1. Moguce je !!!! Jer srbe zadtupaju Šešelj Đačić Jul .strukture koje samo gledaju gde mogu da naprave problem našem narodu.# nek’ propadnemo ako smo spali da srbe 2019zadtupa Šešelj Vučić Đačić .

  3. Izvini, a gde to srbi dobro žive. Pa ni mi srbijanci u srbiji ne živimo kao pre 30 godina. srbi su narod koji ume da trpi i može da trpi dugo. nema snage da napada, izgubi je stanovištvo u dvadesetom veku i sad tavori. kome se ne svidja srbija ovakva kakva je – sa srećom.

  4. Da li neko iz ove pošasne vlasne familije uopšte brine o građanima u srpskoj zajednici u Srbiji? Ili ih samo interesuju pare te iste zajednice?

  5. A ovaj linta će da im reši problem!? Pa on ni svoj lični problem nije rešio!

  6. U kakvom stanju je srpska zajednica u Srbiji? Zaštitite Srbe od sebe.

  7. Eno Basara je koliko juče završio posetu Severnoj Makedoniji i otud je u Danasu natrunio kolumnicu-dve. E sad, on doduše o tome ne piše, ama podrazumeva se da je obišao Maticu serbsku koja mu je onomad ostanula od rahmetli tasta. I kakav je utisak? Pa utisak je da se on ič ne žali da sada kaplje manje nego pre…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.