Lipljan: Konfiskovano više desetina srpskih proizvoda

Ostavite komentar


  1. Opštinski inspektorat u Lipljanu, u saradnji sa policijom, nastavio je akciju oduzimanja ilegalnih srpskih proizvoda na kojima nema deklaracije da je roba upućena za „Republiku Kosovo“.

    1. Mi ne otimamo za da jedemo. mi see grejemo sa vashim robom. shta cesh sve ste pokrali is Kosova. drva nema ali ima roba koja idea u plamen

  2. Opštinski inspektorat u Lipljanu, u saradnji sa policijom, nastavio je akciju oduzimanja ilegalnih srpskih proizvoda na kojima nema deklaracije da je roba upućena za „Republiku Kosovo“.

    1. Medzunarodni sud jasno vama rekla. Nezavisnot Kosova je legalna. Stop srpskim okupatorima I srpskim krimosima

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić ostaje u "Jovankinoj vili": Šta kažu sagovornici Danasa? 7

Ana Brnabić ostaje u „Jovankinoj vili“: Šta kažu sagovornici Danasa?

Osiona bahatost je nešto što karakteriše predstavnike režima Aleksandra Vučića. Za njih funkcije znače samo privilegije, ali ne i odgovornost, kaže za Danas Dragana Rakić, poslanica u Skupštini Srbije (DS), komentarišući prošlonedeljnu uredbu Vlade Srbije kojom je Jovankina vila prestala da bude rezidencija, već reprezentativna zgrada za boravak predsednika Narodne skupštine, odnosno Ane Brnabić u ovom trenutku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.