Lista „Dosta je bilo“ isključena iz izbora u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Upravo su im napravili veliku reklamu. To dokazuje da su prava opozicija i da vlast od njih zazire.

    1. To , na žalost, dokazuje kako je Saša neozbiljan i nepouzdan. Žao mi je zbog toga jer sam verovao u njega…

      1. Kada si ti verovao u nesto osim u sendvic pakete? Zasto botovi uvek komentarisu bez ikakvih osvrta na tekst? Beskrupulozni kompleksasi, nisu skole zavrsili, ali imaju doktorate i prava da nekoga ocenjuju i komentarisu.. DJaBa smo krecili, ovi opoganise sve!

  2. Ovo je varvarstvo i hajducija. Bas me zanima sta ce EK u Briselu imati da kaze na ovo neprikriveno razbojnistvo ?!

  3. „Lista „Dosta je bilo“ isključena iz izbora u Novom Sadu“, šta tu nije jasno gospdine Saša Raduloviću, to su izbori i pravila na koja ste pristali, a ne dokaz da ste prava opozicija. Izvolite pa se igrajte sa SNS mašinerijom, koja će vas samleti, kad im već vi i PSG niste dozvolili da se igraju sami. Ako vam je cilj da predjete ponižavajućih 3% umesto 5% i udjete u parlament ( tačnije budžet), a deluje da je tako – onda ne bih trošio dalje reči, dosta je bilo.

    1. Ne bi trosio reci, ali cisto da kazes. Da li ti uopste razumes da ce ovim svim gradjanima koji su inace glasali i koji nameravaju da glasaju za DJB na ovim opstinama (tu je i Novi Beograd), to biti onemoguceno? Da li je to uradjeno za bilo koju drugu listu, i da li mislis da nesto slicno ne moze da se ponovi sutra nekom drugom? Za onolike osudjene zlocince, partijske osvedocene lopove, Vesice, Risticevice, Martinovice moze da se glasa, ali za DJB ne moze, zbog navodne pravopisne greske. To je drzava u kojoj zivimo.

  4. Brutalni režim, osililo se to, uopšte se ne kriju, a podržava ih svet, tačnije deo sveta, globalisti. Srećan im svima put u provaliju

  5. Samo da Sasa ne prodje kao Curivija pa rezim plasira pricu kako je zaducio novac ili neku slicnu glupost. Trta u redovima Vucica, znaju sta ih ceka kada ovaj dodje na vlast.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.