Lista „Nebojša Zelenović – Šabac je naš“ traži ponavljanje izbora

Nepopravljive nepravilnosti na biračkim mestima

Ostavite komentar


    1. Narod je birao taman onako kako ti pises. Jadna je zemlja sa takvima a uskoro ce se to i jasno videti.

    1. Ma, kako da ne, a ovi što su bojkotovali baš su odmogli Vučiću, sada lagano ima 190 mandata, kao da mu je neko ispunio rođendansku želju.

  1. Dao bi Vam ja ponavljanje ali po turu. Kako Vas nije sramota? Znam da ce mnogi sada okarakterisati kao bota ali iskreno ne zanima me. Znali ste da ulazite u neravnopravnu trku da je sve laz i prevara. Ipak zinula vam g za mandatima, necete da izgubite svoje jadne male privilegije, daj makar opstinu, makar svoj mandat da sacuvam a vrhovni bog 24 h dnevno na televiziji. Sta Vam sad nije jasno. Niste hteli bojkot, rascepali ste se i svi zajedno dobili 0,000003 odsto glasova jer nije ni bilo za ocekivati da cete bolje proci. Sklonite se da neko sposobniji sedne na te funkcije i spase ovu jadnu zemlju.

    1. Za Sabac se trebalo boriti. Verujem da je nepravilnosti bilo i da ce neka pobuna da krene.

  2. Promašili ste.
    Slušali ste ambasdore, oslabili opoziciju i dali, kakav-takav legitimitet, Vùcicevim izborima.
    Shvatili ste valjda, da ti isti ambasadori imaju primarni zadatak da drže Vučica na vlasti, vi ste tu nebitni.

    1. #Milane, ti znaš da nisu?!! Idi po crvenu, ionako ćeš uskoro i sam videti kako od „vašeg dobrog izbora“ živeti – i ti i tvoja deca..a na žalost i naša..

  3. Skoro svi komentatori polaze od teze da su brojke izlaznosti legalne i legitimne. Medjutim, desila se velika kradja glasova, izlaznost je realno bila mnogo manja, SNSovci su trpali glasove u kutije koliko god su mogli od 18-21h (da i posle zatvaranja birackih mesta, i ne nemam dokaze, mada na twitter-u ima dovoljno i snimaka i dokaza da je bilo svuda takvih nepravilnosti), plus su se koristili standardnim sredstvima prinude i nagrade da se glasa za njih, plus mrtvi koji glasaju. Tim pokradem glasovima su podigli sebi osvojeni procenat, kao i izlaznost na izborima i gurnuli male stranke ispod cenzusa. Tuzno je sve to sto se desava, ali prava rec za njih nije stranka nego kriminalna interesna grupa. Molim vas objavite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.