Litijum i litije

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da nema litija, crkvu ne zanima ništa što ne udara direktno po njenom dzepu.

  2. Kakav „Kombinat Nikšić“??? A da se malo informišete o osnovnim činjenicama, prije nego što uđete u „analize“?

  3. Snimajte političare dronovima, gde žive, gde letuju, šta voze, sa kim se druže. Tako će te dobiti izbore.

  4. Pričati o litijumu i ulozi SPC u rešavanju problema Rio Tinto je apsurdna iz prostog razloga što još nije potvđeno da li je prodata crkva u Gornjim Nedeljicama,zašto je zabranjeno okupljanje naroda u porti crkve ,zašto je crkva zaključana, zašto je lokalni sveštenik kažnjen?Ako je to istina onda smo na dnu,nema više institucije u državi koja nije hipnotisana i uvučena u vašarske šatru.

  5. Nista. Ici cemo da kopamo litijum u Nemackoj jer je tamo „zdrav“ i ne zagadjuje okolinu. U Srbiji ce ga kopati Indijci i Pakistanci, pod okriljem neke nemacke, americke ili italijanske kompanije. Inace, da porucim svima, u mom selu ima precistog vazduha u neogranicenim kolicinama, zemljista neobradjenog takodje pa, molim ove demonstrante da dodju i gaje ekoloski zdravu hranu. Selo je pusto, ima samo desetak stanovnika, tako da vlada potpuna i prava ekoloska idila. Pozurite pre nego sto ovaj ekoloski raj napusti i poslednji stanovnik. Selo se nalazi na juznim padinama Jastrepca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.