Kako u susret fatalizmu „kopaćete litijum samo preko mene mrtvog“: Sagovornici Danasa iz opozicije o budućim protestnim koracima

Ostavite komentar


  1. “da se isprotive..” kao poslace dopis i reseno.

    lepo levicari zamisljaju borbu, pomocu powerpoint prezentacija i drzanja radionica u salama narodne skupstine. takva pomoc nama ne treba. to je vece i opasnije iscrpljivanje nego sto rade sns i sps i js i ps

  2. …jedini način da se zaustavi ova neo-nacional-komunistička neman je totalna blokada – fizička i finansijska ???

  3. Naš narod kaže: Batina ima dva kraja. Ako vlast posegne za nasiljem, narod će uzvratiti.

  4. Ovaj vaš “ pokretač bunta“ je i doveo do ove situacije izlaskom na junske izbore( jedan od najžešćih zagovornika).Koliko naivnosti i želje za vlašću u istorijskom trenutku potkopao je sve nade za budućnost i Srbiju vratio 10 godina unazad.Druga bi se danas pesma pevala da je vlast morala da izmeni izborne zakone i uslove,pa da danas pričamo o izborima mi potonusmo sve dublje.Imadosmo i Evropu iza sebe,a i BIU ispred sebe,neki izadjoše ( i sve upropastiše)i dadoše legitimitet svemu ovome što se sada radi?

  5. ovo lici kao da se kokakovic i zeleno levi front bore za prevlast nad borbom protiv litijuma. to je lose. neka s vako gura svoju pricu i preskocite zadirkivanje drugog saveznika. tako cete da izgubite podrsku i zlf i kokanovic.

  6. Alo, opozicijio, koristite snsove alatke protiv njih!!!! Komunikaciju, nacin pricanja i recnik!! Ocito pali kod naroda!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.