Ljajić ne može da potvrdi da li će SDPS biti deo nove Vlade

Ostavite komentar


  1. Onaj ko nije učestvovao na izborima (jer nema dovoljno veliko članstvo?) ne može da učestvuje (čitaj:parazitira) u Vladi.

  2. Medju pomenutim kandidatima su milioneri ( postal pregalackim radom u politici),kao I kandidati za nove politicari milionere.
    Nastavlja se “ zlatno – parizer “ doba.

  3. Jedna ministarska fotelja je dovoljna dase krade dosta, bilo koja fotelja samo dase krade, kakva drzava takav I presednik ili obrnuto kakav presednik takvi lopovi U drzavi.

  4. Parizer drzava, poznata kao podrigusa srpska.
    Zasluzujete Vucica, jer onje ogledalo srbije, otimaj sve Sto mozes nakraju bezi U evropu.

Ostavite komentar


Politika

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba 10

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba

 Lako će samo ime Jagodine i asocijacija koja se na nju, jedina nažalost, povezuje, a to je ime Dragana Markovića Palme da zavede ljude koji ne žive u našem gradu, da pomisle kako je nama Jagodincima lako i lepo živeti u ovakvom okruženju, kaže za Danas Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.