Ljajić: Nećemo izručiti radikale Hagu

Interpol raspisao crvenu poternicu za troje radikala

Ostavite komentar


  1. Na koga li su uticali ovo troje zivopisnih likova? Lice mi na junake iz basne!

  2. Личе ми на ликове из басни од браће Андерсон!

  3. Stvarno? A kako onda Srbija traži izručenje Haradinaja, a sama ne poštuje crvene poternice Interpola!

  4. Кристијан Андерсен није имао брата. Можда сте мислили на браћу Грим, али они нису писали басне него бајке, као и Кристијан Андерсен. Басне су писали Езоп и Крилов.

  5. Ako je čista savest ovim "živopisnim likovima", logično bi bilo da odu pred Haški tribunal i odbrane se od neutemeljenih optužbi. Uostalom, to bi bila sjajna prilika da pobede kod nas ozloglašeni međunarodni sud. S obzirom da ih je Voja nedavno r a s t u r i o ( prema mitu koji je postao b i s e r u kolektivnoj svesti Srba), njima neće biti problem da te l u z e r e dokrajče. ko

  6. Дуле@Mile
    Dule proveri kod svog ministra policije .On kaze da postoje braca Anderson !!!

  7. A što nećete.Vučić se uplašio Šešelja i nemira pa nećete.Pa ko ste vi da se tako ponašate.Jedom će i vama doći kraj.Nadam se da ču to dočekati.

  8. То је онај,што не фарба косу!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.