Ljajić se umorio od politike, neće da bude ministar u sledećoj Vladi

Ostavite komentar


  1. Manipulator i nista vise. Pa podnesi ostavku i idi! Kakve su ovo gluposti sa buducom vladom i predsednikom? Podnosi covek ostavku u buducoj vladi kao da mu je ministarsko mesto garantovano radno mesto do penzije i dalje! Uzas u sta su se ti ljudi deformisali kad su im ovakve izjave sasvim normalne. Ljajic, SPS Krkobabici i ostali preletaci moraju svi da lete iz buduce vlade sa sve SNS ako glasaci zele dobro ovoj drzavi, a buduci da ih ne rehabilituju vec sankcionisu svaku zloupotrebu vlasti i sankcionisu oduzimanjem sve imovine stecene na taj nacin za sve godine na vlasti.

  2. Vrlo interesantno da o svojoj odluci ‘neobavestava’ Vucica i Brnabicku preko novina, … dok na njega laju dva najveca acina pitbula: braca Muamer i Voja? Kako bilo, dobrodosao u SZS Rasime, doslo je vreme da ih skidamo …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.