Ljajić, Zukorlić i Ugljanin ćute o odgovornosti za širenje korona virusa

Ostavite komentar


  1. Ovaj Rasim je svojim prevarama, manipulacijama, podanistvom,….uspeo ovaj neprosveceni sandzacki narod, toliko da zajase da mu corona moze samo ubrzati proces nestajanja.

  2. Na stranu sve, ali vi ste gospodine Ljajicu poslednja osoba koja moze sa govori o sirenju virusa. Naravno da nisam poklonik ni politike Ugljanina ni Zukorlica, ali vi ste lekar a skocili ste u masu. Ne mogu da verujem da se, posle svega javljate.

  3. Ma svi su „oni“ isti kao i naši političari. Valja zajahati narod , ma koje vere ili vjere bio , posvadjati ga i uživati u blagodetima gluposti naroda !
    Narod niko ne gleda i ne vidi – dok ne dodju izbori ! Jedna te ista lica „jašu na čelo kolone“ s’ kraja ’80-ih pa do dana današnjeg , istu priču pričaju a narod guta ! I trpi ! „Ako vam je dobro- onda ništa“ , parola potekla iz Niša…

Ostavite komentar


Politika

"Đubre je preživelo": 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava 10

„Đubre je preživelo“: 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava

Pre tačno 25 godina 3. oktobra 1999., režim Slobodana Miloševića, Državna bezbednost i pripadnici Crvenih beretki, pokušali su da na Ibarskoj magistrali ubiju tadašnjeg lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića. Drašković je preživeo, ali su stradala četvorica članova njegove partije i pripadnici obezbeđenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.