Ljajić: Dobar deo političke elite zagovara zamrznuti konflikt

Ostavite komentar


  1. Nije u pitanju samo Kosovo, u pitanju je cela Srbija, jer Srbija je Kosovo. Možda takva zavera formalno zaista ne postoji, ali se ona ipak ne može isključiti. Srbija je više puta bila poništena kao država, što pod Turcima što pod Trećim Rajhom, a SAD uveliko emuliraju vrednosti Trećeg Rajha. Drang nach Osten je danas žešći nego ikada a Srbija je egzistencijalno vezana i za Rusiju i za Kosovo. Svi drugi narodi bivše Jugoslavije ujedinjeni su u mržnji prema Srbiji i spremni da daju svoj obol njenom ponovnom uništenju. Srbi koje nisu prognali obespravljeni su i omraženi. Znatan deo građana Srbije ucenjen je da se bori protiv svoje zemlje da bi pretekao, potkupljen ili zaveden raznim obećanjima. To je u najmanju ruku stanje koje ne dozvoljava opuštanje a pogotovo zavlačenje glave u pesak ili nekakav kompromis. Ako niko drugi, protiv Srbije se zaverila nevidljiva ruka istorije, u koju biste predsednik Vučić i svi vi hteli da uđete, ne shvatajući da su vam šanse iste kao za ulazak u EU.

  2. Kaze covek obraz dzon!On koji je proveo skoro 20 godina u vlasti menjajuci partnere kako bi ostao na vlasti prica da treba da menjamo granice.Da li on misli da posle treba i u Raskoj oblasti da se pravi nova granica?Covek bez morala i obraza koji je na vlasti ne sme da prica javno a da je u suprotnosti sa Ustavom Srbije jer tako direktno udara na narod u Srbiji koji imaju samo taj Ustav koji svi moraju da postuju!

  3. Podrška za studiju, i razgraničenje, krajnje je vreme da se problem Kosova, za koje odlazi veći deo budžeta, bude trajno rešen a ne da se „gura pod tepih“ kao do sada, da se pravimo da ga nema i da njegovo rešavanje prolongiramo da ga repavaju narednie generacije. Konačno je neko našao snage da de upusti u rešavanje, i treba da se svi ujedinimo i stanemo iza toga.

    1. Sutra kada budu tvoj grad okupirali treba da kazemo daj da se ujedinimo i da damo jer sta nas briga mi ne zivimo gde i ti. Kako te nije sramota da pricas tako o delu nase zemlje i narodu koji zivi tamo?Kakve razgranicenje?Pa mi smo razgraniceni,sto se mene tice moze ali na Sar planini. Manite se tih istrcalih fraza kako cemo imati milione ako damo KiM,i sada 90% novca ide na sever KiM a njega trose upravo ovaj tvoj sto je resio da „resi“ pitanje i njegovi pajtosi koji ne mare za narod.Sve i da proda KiM on se tih para nece odreci vec ce da nadje nov nacin gde i kako te pare nas poreskih obaveznika da strpa sebi u dzep. A jel se pitas nekada kako je tom narodu dole i kako cem im biti kada se „razgranice“ sa Srbijom po tvom modelu? A mislis da ce se oni zaistaviti na toj teritoriji eto njih za nekoliko godina kako traze Presevsku dolinu i Rasku oblast a po tvom modelu verovatno ces i onda biti za razgranicenje!

Ostavite komentar


Politika

aleksandar jovanović ćuta

„Vlada proglasila stanje ratne opasnosti svojim građanima“: Ekološki ustanak poziva na „opštu mobilizaciju“ zbog usvajanja Uredbe o kopanju jadarita

Donošenjem nove Uredbe o projektu Jadar, Vlada Srbije proglasila je stanje neposredne ratne opasnosti i poručila građanima da se spreme za samoodbranu, saopštili su iz stranke Ekološki ustanak nakon usvajanja nove Uredbe o utvrđivanju područja posebne namene za realizaciju Projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita “Jadar”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.