Ljimaj skeptičan o konačnom sporazumu sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. A zasto do sporazuma uopste treba da dodje. Od okupacije je proslo 20 godina i sunce i dalje izlazi zvaki dan. Kad se steknu uzlovi problem ce biti resen . Kada ? to uopste nije vazno.
    Primer. Posle drugog svetskog rata mnogi koji su imali velike stanove su dobili podstanare, sustanare, za dugi niz godina ali su na kraju ipak dobili svoje stanove nazad. Niko se nije odrekao svoje svojine. Ne moze niko u ime Srpskog naroda donositi negativne po naciju odluke.

    1. Sve bi bilo tacno prica sa stanarima samo ako nisu Srbi u Kosovo prodali sve sa duplom cenom!

  2. Kakva crna prošlost?! Silnici su nam oteli vekovnu teritoriju i ti bi da Srbija to prizna, kao da se ništa nije dogodilo.. Jesi li ti pri zdravoj pameti?! Nijedna država na svetu to ne bi učinila. Ili ćete dati nešto, a ni to nije vaše, ili ćete biti bez zastave u UN i ni tri Amerike vam neće pomoći. Kao što je rekao vaš predsednik „Kosovo će biti kao Palestina“. Malo ste se preračunali. Trebalo bi da ste zahvalni Srbiji što hoće kompromisom da reši situaciju.

  3. ВЕЛИКИ МИЛОШ БИ РЕКАО ЧУЈ , К…Е ЉИМАЈУ ТИ КАЖЕШ ТАКСЕ ДО ВЕКА ,А СРБИЈА КАЖЕ ДО ВИЈЕК ВЈЕКОВА.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.