Ljubivoje Tadić: Bojkot stranke su nanele veliku štetu stvarnoj opoziciji

Dramski umetnik i odbornik Nove stranke u Skupštini opštine Stari grad za Danas

Ostavite komentar


  1. Ne razumem baš najbolje g. Lj. Tadića. Mislim da su „Bojkot stranke“ načinile uslugu „stvarnoj opoziciji“ time što nisu izišle na izbore. Stvorile su idealnu priliku „Novoj stranci“ da usled manje konkurenciju „opozicije“ na izborima „Nova stranka“ dobije značajan broj glasova.

  2. Nisu bojkot stranke donele stetu, vec stranke koje je Vucic odkupio. To su Srbska govna i pokvarenjaci koji su se prodali za sicu, i upropastili i sebe i u opste taj bojkot. Da su svi bojkotovali Vucic danas nebi bio predsednik. Svi iz opozicije koji su izasli na izbore, nikada vise ih niko nebi trebao glasati. To su Pravi pokvarenjaci i prodate duse. Takvima nije vise za verovati, jer isto bi ponovo to uradili.

    1. Ja sam glasao za Vučića, i? Da li je to zabranjeno, i da li je jedino ispravno misliti ono što vi kažete? Možeš samo da me mrziš, a i žili mi ruka.

  3. gosn Tadiću da ne mislite da vam je bojkot opozicija kriva evo vam moj primer. Nemam veze ni sa jednom strankom ali za vas koje ste izašli na ove izbore sve redom dok sam živ neću glasati. Pa se vi i dalje zavaravajte da ste pukli zbog SZS ili ne znam ni ja koga. Pukli ste zato što ste providni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.