Nastup zbog koga su se saopštenjima sukobili ZLF i Kreni promeni: Šta je na sednici SO Zemun još poručio Milan Ljutovac?

Ostavite komentar


  1. E moj ti roditelji i babe i dede su vam kupovali od Šešelja te placeve po bagatelnoj ceni sada kad ste izgradili kuće ostale su vam ulice u kojima nemogu ni auta da se mimoiđu, o trotoaru i da ne pričamo. I sad treba da vam neko postavi kanalizaciju kroz tu mrežu ulica pa nije ni čudo što ime nosi Šangaj.

  2. Decko se ne bavi visokom politikom,vec poboljsanjem uslova zivota ljudi iz neposrednog okruzenja.Naselje Sangaj je staro 100 godina i sve je prvatni posed.
    Seselj je prodavao placeve na Busijama,zemljiste koje je bilo planirano za deponiju.Drag mi je Sokrat,ali mi je istina draza

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.