Lokalni front Kraljevo: Spremamo se za izbore, ali i za bojkot

Ostavite komentar


  1. moze da bidne al’ ne mora da znaci – politika. u srbiji donosi rezultate kad-tad, licne naravno

  2. Idealisti su to. Oni samo ako buduimsli projekte za koje se bore, mogu da budu shvaceni ozbiljno. Ali projekti moraju da imaju smisla od ekonomije do kulture i da budu na papir. I verovatno uz pritisak protesta gradska vlast ih prihvata… ako bi tako uradili onda bi mogli da postanu realna opozicija. Jer opozicija koja ne utice na vlast zapravo ne postoji.

  3. I ovi su pajaci diktatora osnovani od Službe. Poput Belog Preletačevića, Sergeja Trifunovića, Čede, Čanka…

    1. Ma jok. Salu im ne daju da održe skup građana.

      Nisu oni ni 0.001% Kraljeva sakupili. Ali su neki pokret, tako su i Dveri počele. Samo je razlika što su Dveri udruženje za zaštitu porodičnih vrednosti i neki „hrišćanski“ vetar. ovi iz Lokalnog Fronta su za LGBT i na takve stvari pored ostalih prava, zalažu svoju politiku.

      Što se tiče sergeja, čanka, čede… ja msm. da je Vučić bio Tadićev čovek. Pritom radikali su snimili Vučića i Tadića, pre Vučićeve „izdaje“. TI snimci nisu objavljeni ali se navode i Šešelj nije tužen za obmanjivanje javnosti, kao drugi opozicionari.

      Gradonačelnik kraljeva je na tu poziciju došao kao predhodno Tadićev asistent, odmah je prešao na stranu SNS-a na same izbore. Što ipak govori ko je ko, SNS je mlada partija, da nije bilo nekih iz „opozicije“, oni ne bi imali ništa bez predsednika Nikolića.

      Tako da ova udruženja koja imaju manje od 000.1% grada ne mogu biti pod nekom sumljom, takvih imaš kolko hoćeš, samo neki nemaju sajtove, neki nemaju ni „logo“ o nekima niko ne izveštava…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.