Lokalni izbori u Novom Sadu i šanse za promenu vlasti: Opozicija ipak u dve kolone

Ostavite komentar


  1. Nisu tacne informacije o NS koalicijama.
    Tek sutra.ce ZLF u toku dana izaci sa odlukom.Koliko se cuje u Novom Sadu, nece ici sa SSP i satelitima.
    Mnogi su se tu zaigrali.Posto poto mandate hoce da dele Srce, DS i nekoliko kombi stranaka.

  2. Đilasova, Jovanović Eva i Oinoševa stranka su izdale namučeni narod. I prekida te kontakte sa opozicionim strankama kojima je imperativ SPAŠAVANJE NARODA I DRŽAVE, a ne kvazi „morala čistoća“ i lični i partijske plasman. Generale, SA ŠTITOM, ILINA NJEMU! Sećate li se?

  3. Đilasova, Jovanovićeva i Ponoševa stranka su izdale namučeni narod. I još prekidaju kontakte sa opozicionim strankama kojima je imperativ SPAŠAVANJE NARODA I DRŽAVE, a ne kvazi „morala čistoća“ i lični i partijske plasman. Generale, SA ŠTITOM, ILINA NJEMU! Sećate li se?

Ostavite komentar


Politika

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele 10

Milenković: Zapad podržava Vučića u svemu, a on im isporučuje sve što žele

Politički konsultant Dušan Lj. Milenković ocenjuje za N1 da je država najveći strani plaćenik, jer većina para iz inostranstva ide kroz državne institucije i račune i dosta para je korumpirano, a "kikiriki odlazi u organizacije koje nisu vezane za vlast". Dodaje da je poseta direktora CIA Vilijama Bernsa regionu "izuzetno značajna poseta, došao je u tri žarišne tačke regiona u smislu interesa SAD".

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.