Lončar: Insistiraćemo da se reši slučaj “Žute kuće”

Ostavite komentar


  1. Svi koji su počinili zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji moraju odgovarati, srpske vlasti su spremne da sarađuju na rasvetljavanju ovih zločina, ali je problem što vlasti u Prištini ne preduzimaju ništa po ovom pitanju godinama.

  2. U pitanju su strasni zlocini, organizovani kriminal za trgovinu organima, nikada ne smemo odustati, vec naprotiv, insistirati da se pocinioci privedu pravdi.

  3. O istrazi „žute kuće“ govori ministar zdravlja (?), koji je svojevremeno bio umešan u neke „poslove“ za zemunski klan, a ne, recimo, ministarka pravosuđa. Ponovo jedna od tema za zamenu teza. Da se ne bi znalo šta Vučić (neovlašćeno, protivustavno) radi u Briselu (i kojekuda još) i šta njegova banda radi u zemlji, pokreće se priče za zaluđeni narod, budi mržnja protiv svih i svakog (prvo protiv Hrvata, sad protiv Albanaca, sutra protiv koga god). Jer, u mržnji je spas. Dokle god se neke jadike mrze vlastodržci mogu nekontrolisano da pljačkaju …

Ostavite komentar


Politika

Saracin: Evropski statut za ZSO je usluga Kosovu 10

Saracin: Evropski statut za ZSO je usluga Kosovu

Nemački izaslanik za Zapadni Balkan Manuel Saracin izjavio je danas da Nacrt statuta za Zajednicu srpskih opština (ZSO) koji je izradila Evropska unija dobar i da je stvar političke volje na Kosovu da li će biti napretka oko pitanja formiranja ZSO, dodavši da je prosleđivanje Nacrta statuta usluga za Kosovo, preneo je Radio Kim.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.