LSV: Građani taoci lošeg sistema

Ostavite komentar


  1. Najviše me iritira namera da se poljoprivredno zemljište prodaje strancima. Vratićemo ponovo robovlasnički sistem. Zemljište se mora zaštititi, sve ostalo podržavam, ali ovo je najvažnije

  2. Mislim da bi Čanak trebalo da napravi neku emisiju o kuvanju umesto što se čovek i dalje bavi politikom. Ili da ode u neki reality show tipa: ““““Farma““““, ““““Parovi““““ itd.

  3. Na proslim Pokrajnskim izborima LSV osvojila je 6,83 % glasova,dok je SNS 45 % glasova.Ocekujemo jos bolji rezultat na Predsenickim izborima za kandidata SNS-a,to bi trebao biti odgovor na ovaj clanak.

  4. Taj ustav ste vi doneli a sve sa ciljem da prikrije nesposobnost tadasnje vlade zbog nespozsobnosti da se sacuva Kosovo u sastavu Srbije.Po LSV potrebno je kako koja vlast nova dodje tako treba da menja ustav.Ovakav ustav stiti teritorijalni integritet i suverintet republike Srbije.

  5. Pa to što traže je odavno potrebno u ovoj zemlji,ne vidim ništa sporno, samo ne znam da li će i kada ova vlast na to pristati. Ovo bi bilo mnogo drugačije društvo kada bi sve to uspelo, ali ne znam da li će to vlast da dopusti, ne bionda mogli da vladaju ovako kako vladaju.

  6. ako je nesto lose po mene i moju okolinu ja o tome pricam svakog dana,a ne kada zelim da budem zrtva i da me drugi sazaljevaju,pa tako je i Canak isto mogao o ovome da prica i pre pocetka izbora a ne sada misleci da ce to da naskodi Vucicu,samo je zaboravio jednu vaznu stvar iza Vucica su mnoga dobra dela uradjena za Srbiju a iza njega nema nicega

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.