LSV: Šešeljeva politika je mržnja

Ostavite komentar


  1. Trebala bi svaka opština u Vojvodini da donese sudsku presudu kojom se zabranjuje ulaz Vojislavu Šešelju u Vojvodinu. Devedesetih je pozivao na linč u Vojvodini na nacionalne manjine dok su iste bile mobilisane u JNA da idu na front u Hrvatskoj. Ja sam iz Deliblata i poručujem da Šešelj i njegovi politički sinovi koji uprooaštavaju poljoprivredu i poljoprivrednike nisu dobrodošli.

  2. Vaša saopštenja od kad ste u „tajnoj“ koaliciji sa snsom, više nisu validna!
    Svako saopštenje koje dolazi od lsv, je „sročeno“ u Bg

  3. Možda da i povjerujes da je ponešto loše učinio Srbiji,ali nikako neshvatam vašu užurbanost da potenciran kako je i našim susjedima učinio neko zlo. Pa po vašem ispade da vi peiznađete da je Srbija krivac za ratove 90-tiho je pogubno i sramotno iznositi takve stavove. On je kao osudjen i ratni zločinac! Pa kada ste gospodo čulu da se hrvati tako samoponizavaju?! Sramotno. Zaista covijek ostane zaprepašćeno takvim izjavama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.