Primedbe na skupštinu Zrenjanina, institucije u krizi

Ostavite komentar


  1. Poštovana Gospodo,
    Obraćam vam se kao predstavnik roditelja škole OŠ“Sonja Mariković“sa ciljem da ukažem da Opštinski savet roditelja ove školske godine ni jedan put nije zasedao. A poznato je da odgovorni sakrivaju nevidjeno nasilje nad četvoro dece iz istog odeljenja ,od iste uciteljice ,koje se dogodilo u OŠ“Vuk Karadjić“.
    Ćutanje prosvetne inspekcije , Školske Uprave,kao i zloupotreba položaja sada već bivše direktorke pomenute škole nad porodicama koje su prijavljivale nasilje doprinosi porastu nasilja i neregularnosti po školama.
    Na poslednjem sastanku koji se dogodio juna prošle školske godine nadredjeni iz prosvete su pokušali da sakriju dešavanja i obmanu ostale roditelje iz Saveta . Kako sastanak nije išao u željenom pravcu zapisnik ne postoji a snimak je naprasno nestao.
    Sramota je cele Srbije šta se u Zrenjaninu dešava po pitanju prosvete , a jedan smo od gradova sa najvećim brojem vršnjačkog nasilja.
    Insistiram da se roditeljima omoguci reč kada je ovo telo u pitanju.
    Hvala

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.