LSV: Sramna odluka Pokrajinske vlade da ukine finasijsku pomoć za treće dete

Ostavite komentar


  1. Sredstva za treće nisu smanjena nego povećana, nemojte se baviti demagogijom. To što pare ne uplaćuje pokrajina već druga instanca sasvim je nebitna stvar.

    1. Zasto nekazete da je vlada vojvodine ukinula nadoknadu za trece dete za decu koja su rodjena 2018 godine i koja su dobila resenje a zatim jednostrano im nakon par meseci obustavila ispalatu i ukinuli nadoknadu.Da li je to borba protiv bele kuge ili samo jos jedna obmana naroda.Uskoro mozemo ocekivati i jednostrano ukidanje nadoknade i ponistenje resenja od republicke vlade jer sto bi oni bili bolji od pokrajinske vlade.

  2. Ligaši nemojte izvrtati činjenice, za treća dete majke dobijaju više para nego ranije. Pokušaj dobijanja jevtinih političkih poena.

  3. Sramno je sto ste sa Vucicoidima u koaliciji u NS gde je na delu nevidjeno pranje para pod okriljem gradjevinske ekspanzije jedne “ neimatske“ firme. A o ovome,pa našli ste da kritikuje te ATP ZiG Mirovica? Pa sta ste očekivali od tog pesnika koji ne zna koliko je “ tezak“,a za sada ga niko nije pitao kako je stekao to silno bpgatstvo.

  4. Нисам веровао да ће угледни портал и новина Данас пренети нетачну вест да родитељи губе право на исплату новца за треће дете. По новом закону за треће дете се добија накнада у износу од 12000 динара у наредних 10 година и то исплаћује Република Србија.

    1. GUBE PRAVO NA ISPLATU NOVCA OD AP VOJVODINE,KOJA JE SVAKI MESEC NEVEZANO ZA REPUBLICKI RODITELJSKI DODATAK ISPLACIVALA MAJKAMA TROJE DECE 12000 DINARA U PERIODU OD DVE GODINE!TO STO SU DONELI ODLUKU DA ZA TRECE DETE REPUBLICKI RODITELJSKI DODATAK BUDE ISPLACIVAN 10 GODINA NE BI TREBALO DA UTICE NA POMOC AP VOJVODINE,AKO SU VEC USTANOVLJENA SREDSTVA U TU SVRHU!TAKO DA SU TE ZENE I NJIHOVE PORODICE NA GUBITKU!NARAVNO DA OVO POVECANJE RODITELJSKOG NIJE MOGLO DA BUDE ZA DZABE!!!SRAMOTA VELIKA!!!

    2. A zasto onda meni koja sam trece dete rodila u decembru 2016te, zahtev podnela u januaru 2017. i uredno svaki mesec dobijala uplatu od 12000,ovaj jul nije legla uplata?Nije vest lazna,lazno je to sto kazu da se ukida samo za decu rodjenu nakon 24.12.2017.Ukinuli su svima.

      1. Isplatice Vam u avgustu.Samo decici rodjenoj posle 24.12.2017. je ukinuto!E tako se utice na porast nataliteta!Svaka cast!!!Ljudi se bore za svaki dinar,zivot je preskup,i onda i to malo sto su davali uzmu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.