LSV: Srbija zapostavljena zbog Beograda

Ostavite komentar


  1. Pa,nije samn Zrenjanin Srbija,nego se ulaže i na jugu Srbije koji je decenijama zapostavljan namerno zbog vas u Vojvodini…pa,bili stetna vlasti 12 godina i više,što tada niste nešto uradili?Nego samo krali,krali,krali…to pitaj Bokija.

    1. Pričaš nebuloze. Vojvodina je uvek bila razvijenija i bogatija tu se pravi novac. Nafta, poljoprivreda i jaka industrija su oduvek bili obeležje Vojvodine. A ovi danas ne da kradu nego pljačkaju Vojvodinu i celu Srbiju.

  2. Da mi vama u Vojvodini pošaljemo Vesića, pa da vidite kako ćete uskoro osim bez pijaće vode ostati i bez drveća. A nicaće potpuno besmislene zgrade i molovi

    1. Ugljanin, Zukorlić i Ljajić su agresivniji ali kad ih novčano namire zaborave oni građane Pazara i Tutina.

  3. Pitanje kvaliteta vode u Zrenjaninu je pitanje predizborne retorike. Uvek evo 25 godina pred izbor se to pitanje pokrece. A sto se tice LSV-a pa Zrenjanin je jedno vreme bio njihova baza po pitanju glasova, ucestvovali su u gradskoj vlasti, a da li je neko iz LSV-a bio i gradonacelnik ne secam se.
    APSOLUTNO SE SLAZEM I ZAHTEVAM DA SE PITANJE KVALITETA VODE U ZRENJANINU RESI. To neka resi struka hidrogeolozi preradjivaci vode i distriberi odnosno odakle transportovari dopremati vodu ????

  4. To vodi ka uništenju Srbije. Dok ne budemo ravnopravni sa Beogradom nema nam boljeg života u celoj Srbiji. Pa nije Beograd najvažniji deo ove zemlje. Iza svega toga stoji bolesni beogradizam i centralizam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.