LSV traži odgovornost gradske vlasti Zrenjanina zbog plavljenja rekonstruisanog trga

Ostavite komentar


  1. Zrenjanin pod vodom, zasto samo nazadne blagodeti da uzivaju u Beogradu. Ako treba doci ce i mladi Goran, da posece drvece i postavi neke kocke.

    1. LSV bi trebalo da pokažu malo više razumevanja za SNS. Da nije njih, nikada ne bi sakupili potpise za izbore. NIJEDAN ligaš u ZR neće glasati za njih nikada više zbog sramne prodaje 25 godina politike zarad par mrvica koje su im naprednjaci udelili.

  2. Tako je ligaši vi biste sigurno to bolje uradili ,Kostreš ti si svetlo na kraju tunela -ŽIVEO REKONSTRUKTOR ČANAK

  3. I najveci laik je video da je trg uradjen nakaradno . Dali je tu postojao nadzorni organ neznam ali sam cuo ko je radio,zato me i necudi sto je tako ispalo .pod noz bato

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.