LSV-Vojvođani: Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada, podržava one koji na majicama nose Legijin lik i upadaju na Filozofski fakultet

Ostavite komentar


  1. Studentski parlament je instrument vlasti, to je jasno, ali pitam se šta je sa studentima, zašto se ne pobune.Nekada je Filozofski fakultet, bilo gde, bio avangarda, branilac demokratije, slobode misli.Šta je ovo sa mladima danas?

  2. Dok Novosađani,Beograđani,Nišlije,Čačani…budu čekali svečane pozivnice kao za svadbu da izađu na ulice i trgove,biće još gore.I treba,ako.
    Novi Sad mora jesti šštrudlu s makom,Beeograd mora u kafić bratee,Niš vika ćevap mora da ripa po tanjir,Čačak red gude red jage a ozgo praline(čvarci).
    Srbija je prošla.

  3. Niti je taj na slici Đurić, niti je Gruhonjic nevin, niti ste vi objektivni. Nastavite sa govorom mržnje, tako samo pomažete Naprednima da ostanu na vlasti, jer izgleda stvarno nema ko drugi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.