LSV: Vulin po nalogu Vučića traži nove ratove na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Amerikanci, kako ste odma reagovali, kad je Srbija u pitanju. Niste reagovali, kada su u bugarskoj skupstini drzali plakate: Makedonija je Bugarska, ne reagujete, kad Albanci traze svi Albanci u jednu drzavu!!!???

  2. U koliko je gospodin Vulin to izjavio momentalno da da ostavku i G Vučić da se ogradi i neka ga odma razreši dužnosti ja sam srbin i imam želju da svi srbi žive samo u slozi ma gde oni živeli a ne tražiti nemoguće i ne huškati narod u nove sukobe dosta je više podela ja sam srbin ,ja sam hrvat ,ja sam musliman, ja sam albanac i td svačiji život je jednako vredan (Ograđujem se u koliko nisu tačni navodi LSV)

  3. Ostavka Vulina! Dosta je ratova zbog loše politike, a Srbi na Kosovu, u Bosni i C Gori bi mnogo bolje živeli i integrisali se da nije stalnog huškanja i uticaja političara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.