Luka Maksimović: Nisam igrač naprednjaka, ali Preletačević jeste

Reporter Danasa u nenajavljenoj poseti izbornom štabu liste "Zato što volim Belovgrad"

Ostavite komentar


  1. Govoreći o drugima ,mnogo govorite o sebi.Za tebe te pitam?…….Radovan III

    1. Boki, pogrešio si, „Ne ozbiljan“ se piše spojeno, dakle: neozbiljan, zar vas to u SNS-u na kursevima za botove nisu edukovali, ccccccc….strašno…e, gospodine Stefanoviću dr nebojša, kao predsednik gradskog odbora Ti si za ovo odgovoran.

  2. Minja Subota? Ha ha. Taj je gostovao i u DRzavnom poslu na RTV. Cini mi se da on voli komediju a vrhunac je SNS.

  3. Prodao se SNSu, to je Srbija. Sutra kad SNS izgubi izbore, 90% njih će okrenuti leđa Vučiću. To je tako ovde. Niko nema doslednosti u bilo čemu.

    1. Zato je Luki i mesto u politici, da se pridruzi ostalim Srpskim politicarima i strucnjacima.

  4. Zar ovaj zamlata misli da se na ovaj način bavi politikom? Ne mogu da zamislim mentalni sklop ljude koji glasaju za njega?

  5. Стрпао дебеле паре у џеп, није ни он глуп, као што изгледа.

  6. Kada god nisam siguran kakvo je mišljenje ili zelje vladajuce „koalicije“ o nekoj temi samo treba da pogledam komentare. Očigledno im je baš stalo do toga da ljudi Luku shvate kao „neozbiljno derište“ i da se ne zagledaju dublje u njegove planove i rešenja za odredjena pitanja, koja su sve samo ne nezrela.

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.