Lukašenko: Beograd neće moći da sedi na više stolica

Ostavite komentar


  1. Изгледа по мишљењу Лукашенка,Србија треба да бира гиљотину уместо столице.

  2. Bravo! I druga „stolica“ nam kaže da ne može na obe. Izgleda da ćemo stajati.

  3. Cak i Lukasenku smeta sto Vuciceva Srbija sedi na nekoliko stolica. Onaj sto sedi na nekoliko stolica, na kraju zavrsava stojeci iza vrata

  4. Volimo i mi vas. Baš bih voleo da znam kako bi nas štitio. Mi smo opkoljeni čak i iz vazduha. Oni nisu uspeli sebe da sačuvaju od sankcija. Mi bi umrli kolektivno. Samo kad bi nas zabetonirali kao devedesetih. Niko nije pisnuo dok su padale bombe, a narod gladan. Pronađite način da dođete do nas i vaši smo.

  5. Pa najbolje da nas oni od tamo jos pritiskaju da se opredelimo. Oni najvise sto mogu da dobiju je ovo sad. Ali ni toliko uskoro bojim se.

  6. Srbijo biraj koju stolicu hoćes elektricnu ili onu u gasnoj komori moze o giljotina

  7. Fala lepo Ali Beograd I’ma svoju stolicu.Nama tudje stolice ne trebaju,a pravo na mishljenje o bilo cemu nikad nije dolazilo u pitanje kao I mishljenja iz drugih stolica .❣️

  8. Удари нам, бре, на идентитет!…

  9. Sve ce i spasiti ovaj napaceni narod treci svetski rat e onda ce mo svi biti na istom kazanu

  10. @Bocan „Pronađite način da dođete do nas i vaši smo.“

    Koji su to „njihovi“? Mislis na svoju porodicu? Samo napred. Mene licno bas zabole za njih, i iskreno, kad bi oni nasli nacin da dodju do mas, bilo bi bolje kolektivno da bezimo svi gde stignemo. Si ti normalan?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.