Lutovac: Čim smo saznali da zastupa Palmu, smenili smo Alempijevića

Predsednik GO Demokratske stranke u Jagodini - Markovićev advokat, a predstavnik Dveri u ovom gradu tvrdi da je Tepić "projekat Zapada"

Ostavite komentar


  1. Znači komoletno ludilo. Ovaj smenjuje člana DS jer radi svoj posao, bez obzira na to koga brani. To mu je osnovni posao. Ovaj iz Dveri napada Mariniku i Đilasa a brani Palmu i SPS. Teško nama i sa vlasti i sa ovakvom opozicijom

  2. E moj gospodine Lutovac Vi i vaša advokatura dno, Advokatura ima neki kodeks ako znate i rade za pare neko je izgleda zalutao…

  3. Gospodine Lutovac, svidja mi se vasa retorika, ali se pitam sta ste vi uradili poslednjih godina za dobrobit Srbije !

  4. Smenili advokata što nekog zastupa? Svašta. Mi smo još očigledno u demokratskom kamenom dobu. Da je ovo prava demokratska zemlja mi bi se ponosili time što političare brane i leče ljudi koji su politički neistomišljenici. Zamislite odete kod oftamologa da vam prepiše naočari a on kaže: izvini, ne mogu tebe, ti si iz partije X a ja iz Y.

  5. Da li je moguce da smo vec i bez sudija i suda osudili Palmu! Doduse, to nam nije prvi put! Nekima Palma nije smetao dok je saradjivao sa Tadicem a sad su brze bolje izbacili coveka iz DSa koji se prihvatio, da sto mu nalaze profesija, dokaze da nije sve istina za sto ga terete!

  6. E moj Lutovac, koja ste vi vise stranka kad vam ovaj nepismeni i mutavi prevarant na celnoj poziciji a pri tom je jos i bio predsednik opstine i 22 godine vodi stranku u Jagodini, ej smesni ste, gasite se kao stranka sto pre, nemoj se brukate vise!!

    1. Демократија демократа на делу.
      Ахахахаха

  7. jel to boško napravio lapsus ili on nije obavešten da je DJB izašao na izbore ?

  8. Tipičan vid banditske demokratije?! Ne sme se zastupati bilo koji član suparničke bande. Čak i kada je u pravu. Čak se i posao advokata mora obavljati po nalozima sopstvene bande i po nalogu šefa te bande. Živela demokratija, za koju se tako žestoko borimo?!

  9. Palmu ce ocigledno braniti odlican advokat!
    Kako je Alempijevic uspeo da ‘odspinuje’ znak jednakosti izmedju Lekara i Advokata, je maestralno!
    Uzimajuci u obzir i IQ prosecnog rezimskog sudije, … Palma je slobodan covek!
    G. Alempijevicu, citirajte nam koju ste to podvarijantu ‘pravnicke Hipokritove Zakletve’ polagali, i koristeci istu zamenu teza objasnite kako pruziti pomoc umirucem coveku ispada isto kao pomoci nekome da se odbrani od Pedofilije?
    Pomazu li G. Alimpijevicu dileri Heroina u eliminisanju patnje onih kojima prodaju drogu?

Ostavite komentar


Politika

Šef CIA već u Srbiji 8

Šef CIA već u Srbiji

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns stigao je u Beograd, nezvaično saznaje Danas iz krugova bliskih vlasti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.