Lutovac: Danima plaše građane da bi ih što manje večeras došlo na protest u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Optužbe da vlast koristi taktiku zastrašivanja kako bi smanjila prisustvo na protestima samo doprinose atmosferi nepoverenja. Ako je protest protiv rudarenja litijuma istinski važan za građane, to će se pokazati bez obzira na sve pokušaje opozicije da to politizuju u svoju korist i po ko zna koji put okrive Vučića.

  2. Pokušaji opozicije da optuže Vučića za zastrašivanje tokom protesta su besmisleni. Za opoziciju je izgleda važnije da uberu političke poene nego da se fokusiraju na razloge protesta. Samo gledaju svoju korist i gde treba i gde ne treba.

  3. @Todor 10. avgust 2024. u 18.55
    A Vučić nema veze sa optužbama za pokušaj njegovog ubistva (56. !), državni udar i rušenje ustavnog poretka, objavljeno juče uveče u Politici ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.