Lutovac: Građani u DS vide uspavanog džina koji je potreban Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ehem, bojim se da gradjani u DSu pre vide, da citiram Bozovicev lik iz Crnog Bombardera, „ku*** na biciklu“.

      1. Zasto bot? Gde su nove finansije i sveza krv za ds, da bi se oslobodili od Djidovog zagrljaja koji ih gusi? Zasto se Lutovac tome ne posveti? U cemu se ds suprotstavio Djilasu u prethodnih 3 godine? Ni u cemu. Kakav je to onda div na staklenim nogama? Da li po clanstvu, finansijama, infrastrukturi ili idejama? Ovo je suplja parola koja zvuci kao los vic.

      2. A,zašto je za vas iz SzS (Savez za Sotonu),svako ko drugačije misli,“bot“?Pa narod vas zato i prezire,jer neće komunističku torturu, i da mu vi naredjujete kako da misli.

  2. Gradjani Srbije vas nisu zeleli ni u proslosti, a kamoli u buducnosti. Vi ste nesto najgore sto moze da nam se desi! Ne daj Boze da vas ikad vise vidimo na vlasti. I rodjenu majku ste u stanju da prodate.

  3. Pa si DS spojio sa Bosko i Djilasom i obesmislio ne a plasim se i doveo do propasti.

    1. Nista pametnije nije mogao da uradi i na srecuu nije poslusao ovakve stavove. Da su tako razmisljali u opoziciji za vreme Milosevica ili USA GB F SSSR za vreme 2. SV rata sada ne bi imali nikakvih dilema da je taj stav ispravan, jer oponenti ne bi postojali, a Milosevic i Hitler bi nas vremenom raznim metodama ubedili u neophodnost i ispravnost svega sto rade da bi vladali.

  4. Dzina koji je nokautiran i koji je mnogo iscrpeo od Srbije i gradjana Srbije! Ne daj vas Boze vise nikada!

  5. Srbiji je potrebno ovo što već ima, jer do ove trenutne vlasti, Srbija je tumarala po mraku, daleko od svih civilizacija i to se tek sada primećuje, kada je predsednik Vučić omogućio da se opet nađemo u redu ljudi, da se za nas čuje u svetu, da strane investicije ponovo dolaze u Srbiju, da se gradimo, širimo, rastemo i razvijamo, da imamo mogućnosti da budemo ponovo ujedinjeni, jaki i stabilni na sopstvenim nogama i to će se pokazati na izborima.

    1. U kojoj bajci ti zivis? Aj probudi se kao i ivi iz DS sto se vide kao divovi pa da pocnemo da rasterujemo one koji su od Srbije napravili Eldorado za bogacenje domacih politicara i belosvetskih hohstaplera…

  6. Koliko Obradovića, Lukicki i Jovanovića je u vreme pre 2012? Samo što tada nije moglo ništa da se čuje, jer je vladalo medijsko jednoumlje…Sad svako može da priča i plasira laži kako mu se hoće…

  7. Uspavani jeste jer ste neprimetni na politićkoj sceni. Pružate otpor umesto da se borite za svoje ciljeve.

  8. DS. džin?!?Ovaj se druži sa Sergejem,još samo da nam kažu da ih podržavaju Asteriks i Obeliks…

  9. Ako mislite da se budite kao za vreme Tadića onda slobodno spavajte proći će vam brže vreme

  10. Na žalost, ne bih se opkladio ni da je DS uspavani džin niti da ga mnogi takvim vide. Trenutno je rasčerupana stranka bez jasnog smera koja bi teško prešla i umanjeni cenzus. A šta će biti, to ćemo videti. Daj bože da budu ponovo oni stari.

  11. Građani u DS vide diva koji je u zadnje vreme podivljao i od kojeg ih je strah, neće mu dati da se probudi.

  12. Bez DS-a na vlasti, nema slobodne i demokratske Srbije u EU. To plaši režim, pa su botovi navalili na DS, kao na sendviče.

  13. Njihovo vreme je prošlo, rezultati njihovog rada su bili nikakvi, mnogo otpuštenih radnika, zatvorenih firmi, sve kontra od onog što radi današnja vlast.

  14. Prvo, od pada Milosevica DS nije uvek stajao na strani gradjana. Vise je radio suprotno od zahteva gradjana a kada je radio za onda je to bilo posle teskih muka onih ciji su zahtevi i obicno se ispunjavanje zahteva svodilo na formalno davanje imena zakonima koji su vise stete nego koristi donosili ili su bili takvi da je prava bilo nemoguce ili veoma tesko ostvariti, a neretko su se pod zakonom koji je trebao da ispravi nepravdu kao restitucija krile namere legalizacije kradje i povlascivanja bliskih ljudi koji su tu imovinu sticali po bagatelnim cenama od drzave pre donosenja zakona. Drugo, to da ste neki div ali uspavani, nije nikada bilo niti ce biti osim u glavama funkcionera stranke koji zbog funkcija nezasluzeno sebe tako vide i ponasaju se. Sve u svemu morate da pocnete ispocetka sa novim ljudima bez sadasnjih poslanika i bivsih velicina da bi mozda postali div.

  15. DS treba energicnijeg na celu od Lutovca koji je daleko od takvog..Mislim a voleo bih da gresim da je Lutovac bar malo uticao na to da DS postane uspavani dzin,ali sumnjam da ce gradjani dugo obozavati uspavanog dzina jer im je u ovakvoj Srbiji hitno potreban probudjeni bdzin.

  16. Po većini komentara tačno se može videti šta je glavni cilj stranke na vlasti- konačno uništenje DS-a! E,sada mi je još draže što sam DS-ovac!

  17. DS nije nikakav džin. Najodgovornija stranka za stanje danas, pošto nije uspostavila demokratiju u državi. Zbog toga se diskvalifikovala da tu reč nosi u svom nazivu. Nije čak bila ni stranka već interesna grupa nekolicine pojedinaca na višim pozicijama u organizaciji. Ova tvorevina će završiti, po zasluzi, na smetlištu istorije. U tom smislu ništa bolji nije bio ni DSS koji je takođe bio dominantna organizacija u određenom periodu novije istorije. I sada ima rejting na nivou statističke greške, takođe po zasluzi

  18. Taj džin je 12 godina pustošio Srbiju, kako vas nije sramota da se ponovo oglašavate i da pokušavate da oživite politički leš zvani DS?!?
    Nije vam bilo dosta pljački i malverzacija nad jadnim i osiromašenim narodom Srbije…..nikad više žuta pošast neće doći na vlast!!!

  19. Ja mislim da gradjani u DS-u vide stranku koja je Srbiju dok je bila na vlasti-totalno unistila-fujjj.

  20. E moj Lutovac ocevidno da si u stadijumu raspada,ti si od dzina napravio patuljka koji se udruzio sa Boskicem,DJilasom i Jeremicem.Postovani profesor Micunovic vam je dobro rekao a tvoji „saborci“su brze bolje ga ispljuvali,moje skromno misljenje je da treba da se casno povuces i pustis mlade ljude sa idejama i znanjem da preuzmu stranku ti si ocevidno covek bez vizije,sto bi rekli Lutka za igru.

  21. Demokratska stranka je zaista nekada bila džin. Nažalost posle Djindjiceve smrti nezreli i nedorasli poluintelegentni i poluobrazovani političari skloni lopovluku i manipulacijama od nje su napravili sićušnog političkog misa. Kada sada pogledam takozvane bivse i sadasnje lidere zaplacemi se i povraća od muke. Nažalost ostao je samo Micun da nas svojim prisustvom podseti na nekadašnju perjanicu demokratije.

  22. Taj „demokratski džin“ narod Srbije podseća samo na džinovske milione koje im je ukrao godinama u nazad.

  23. botovi su dobili zadatak da insistiraju na DS = Đilas. Ne znaju jadni više šta pričaju, svaka druga reč im je Đilas. Na kraju će ih taj Đilas i smeniti jer koliko god da mi je Đilas ogavan vi botovi i vaš faraon ste mi se ogadili do maksimuma.

  24. Vasa demokratija nas je dovela do same ivice, niste dovoljno napunili dzepove, pa bi ste opet na vlast.E PA NEĆE MOĆI, NAROD VAM NE DA!

  25. Uspavani dzin kako sebe naziva, treba da ostane da spava jer je svoje znanje i umece pokazao u proslom periodu gde su gradjani to osetili na svojim ledjima kao veliki problem.

  26. Bojkot je za one koji nemaju šta da ponude na izborima, a jasno je da SzS nema nikakav plan i program. Njihov jedini posao je fabrikovanje laži. Svesnisu da su izgubili bitku u startu.

  27. DS je stranka koja je proslost i koja nema sta da trazi na politickoj sceni. Oni su svoje rekli i zavrsili.

  28. Ovakva izjava gospodina Lutovca moze da konkurise za vic dana ,vic meseca i vic godine!

Ostavite komentar


Politika

"Most na Ibru neće biti otvoren, akteri napada u Banjskoj će morati da odgovaraju": Šta poseta NATO zvaničnika donosi Beogradu i Prištini? 10

„Most na Ibru neće biti otvoren, akteri napada u Banjskoj će morati da odgovaraju“: Šta poseta NATO zvaničnika donosi Beogradu i Prištini?

Prilikom posete Beogradu i Prištini, pomoćnik generalnog sekretara NATO, Boris Ruge je predsednika Srbije podsetio na obavezu procesuiranja odgovornih za napad u Banjskoj, dok je predsednici Kosova naglasio da je potrebno uzdržati se od jednostranih poteza poput potencijalnog otvaranja mosta na Ibru. Dok isticanje Banjske predstavlja ponavljanje postojećih zahteva Zapada, zbog stava NATO prema Prištini most na Ibru najverovatnije neće biti otvoren, smatra Miloš Pavković iz Centra za evropske politike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.