Zoran Lutovac ne odustaje od vođstva Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. Stojim iza toga da je Lutovac nedostojan funkcije predsednika DS. Uporedite ga samo sa bivšim liderima i shvatićete da je nevidljiv. Neharizmatičan, neelokventan, loš rukovodioc, bez vizije…sve je to razlog da godinama moja porodica i ja ne glasamo za Lutovca i DS. Ne mogu da verujem da iole ozbiljan glasač vidi u ovom čoveku išta osim karijeriste koji čeka penziju. Često me zovu iz centrale DS, a ja im odgovaram da gube vreme. Kada ga smene i postave pravog lidera mogu da računaju na mene.
    Krstić je samo naprednjački id..t koji pokušava da se ušlihta voljenom vođi.

  2. Posle sutanovca postalo je potpuno svejedno ko ce biti predsednik ds. Oni su se samounistili, i ne mogu nigde,podvlacim nigde samostalno da predju cenzus.

  3. Da je srece i pameti da se ponovno svi koji su izasli iz DS-a vrate u istu,to bi dodatno ujedinilo citav narod u borbi protiv ovog zla na vlasti !

  4. Propast DS se kontinuirano odvija užasnim kadrovskim rešenjima kad je šef stranke u pitanju. Šutanovac je bio ekser u sanduk, a Lutovac zadnja lopata zemlje na taj sanduk. Ja za tim čovekom nebih potok pregazio gde on kaže, a ne u političku stranku.

  5. Gospodine Lutovac , pusti te teroije zavere doveli ste Demokratsku stranku na nivo udruzenja stanara male zgradice. U svakom slucaju treba da se sklonite sa cela stranke a ja bih vas zamolio i iz politike, jer ocigledno je da vi niste za to.
    hvala vam unapred , inace ja sam veliki postovaoc misli i dela dragog gospodina Zorana Djindjica,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.