Lutovac mogući kandidat za lidera DS

Još nema zvaničnih kandidatura za stranačke izbore u Demokratskoj stranci

Ostavite komentar


  1. Glumac Branislav Lečić je u ovom trenutku jedini pravi izbor za predsednika DS. Pametan, šarmantan, elokventan…

    1. Obrazovanje i senzibilitert koji odlikuju Lutovca su neuporedivo visi od Lekinog! Stranacko iskustvo je isto tako bitan faktor! Lecic je lutao a Lutovac je ostao lojalan do kraja!!!

  2. Lutovac je dobar za 3% glasova! Ako DS želi više mora naći lidera što sličnijem dr Đinđiću : obrazovan ali ga narod razume , mudar ali brz kada treba, energičan ali i smiren po potrebi,…

    1. Vidi, Novi lider, i Đinđić je bio na nekih 4-5% pre nego što su ga dušmani ubili. Jednostavno narod ne prepoznaje nešto dobro taman da se saplete o to. Isto je bilo i pre 150 godina. Đinđić je postao popularan tek pošto je tragično izgubio život. Tuga …………………..

  3. Na poslednjim izborima u DS bio sam u niškoj ekipi koja je zdušno lobirala za G. Lutovca, kao osobe koja je bila sveža krv i vrhunski intelektualac neophodan DS-u. Direktno sam bio u kontroli jednog biračkog mesta (Doljevac), na kom je bio namešten izbor G. Šutanovca, na jedan jako primitivan način, način koji bi trebao da bude apsolutno stran DS-u i koji po svemu podseća na ove. Inače, predsednik niškog DS je Mikica koji je bio predsednik doljevačkog DS i koji je sa doljevačkom ekipom namestio izbor Šutanovca na pomenutim poslednjim izborima. Veoma je važno istaći da Dolevac, Merošina i G. Han nisu niške opštine, a njihovi članovi su zaposeli niški DS.
    Poenta: lično ja, kao i mnogi moji prijatelji iz DS, izuzetno cenimo G. Šutanovca i nismo imali ništa protiv njegovog izbora. On je po meni borac za pristojnu Srbiju od neprocenjivog značaja. Međutim, vreme je za nove ljude koji imaju kristalnu viziju i koji do sad nisu bili satanizovani i pljuvani.
    Nadamo se da će se nakon izbora u DS-u očistiti i niški DS i doprineti da Niš još jednom postane desna ruka i sigurna luka nove demokratije.
    Ljudi koji su na čelu DS u Nišu su dobri momci i dobre devojke ali da vode nišku organizaciju…? Nisu dorasli !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.