Lutovac: Naš pravni tim će se izjasniti

Nastavlja se saga o tome ko će voditi DS, odnosno biti upisan u registar političkih stranaka

Ostavite komentar


  1. Draga L.Valtner sasvim je nepotrebno da brinete o DS ponedeljkom u 9 ,po ovom vetrovitom vremenu.

  2. Lutovac je trebao da protiv Lecica i ekipe podnese krivicne prijave za falsifikovanje pecata i dokumentacije. Mogu oni da budu nezadovoljni ali ovo sto su uradili,to je krivicno delo

  3. Lutovac je davno prošlo vreme za DS. Bez znanja da vodi instituciju, bez energije, harizme, organizacionih sposobnosti. Jednom rečju ćorak.

      1. A šta je netačno što je napisao?
        Salonski intelektualci(znam šta bih al’ ne znam kako) kojima Lutovac pripada, su bili od osnivanja kamen oko vrata DS-u smislu što su hteli da se o svemu pitaju.
        Djindjić je to prepoznao i stavio ih na pravo mesto,odnosno savetodavne uloge i intelektualnu glazuru bez koje ozbiljna stranka ne može.
        Operativne pozicije-mesta gde nešto zaista treba da se i uradi(osnivanje i održavanje odbora, namicanje para…) je prepustio onima koji su manje visokoparni ali to umeju da rade.
        Ovde sve poglavica do poglavice ali manjka indijanaca.

      2. Moj utisak o Lutovcu je da je apsolutista. Pozatvarao sve što je mogao, smenio koga je stigao, izbacio sve koji su podigli makar prst. Da je, kojim slučajem, na vlast, bio bi gori od Vučića (ako je to uopšte moguće). Nažalost, ni o Lečiću nemam bolje mišljenje, običan pozer, nešto poput Tadića. Ne mislim da će se DS usrećiti bilo kojim od njih dvojice.

  4. Ja se čudim Lečiću i ne znam šta bi on i da ga ministarstvo registruje za predsednika DS.
    Ko bi od članova stranke pristao da ga vode Lečić, Kena i Balša Božović?
    Sa njima niko iz opozicije ne želi da sarađuje, niko od ranijih članova ih ne priznaje, tako da nema ništa od njegovog vođenja DS.

  5. Ako bi režim prihvatio Lečića za predsednika DS-a, onda bi tako u svakoj stranci mogla da se izdvoji grupa nezadovoljnih, izabere sebi predsednika, falsifikuje pečat i potpise i preotme matičnu stranku, Zato ovo nije samo stvar DS-a, nego i pitanje dali je u Srbiji ostalo minimum prava i pravde.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 7

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.