Lutovac: Nema cenkanja o izbornim uslovima

Predsednik Demokratske stranke za Danas o aktuelnom političkom trenutku

Ostavite komentar


  1. Istina:
    1. Izborni uslovi su veoma slični, ako ne i isti, kao i za vreme vladavine DS
    2. Straha nema, osim što će kod nekih Srba uvek biti straha od vlasti, ali tu na kratak rok nema pomoći. Ali to je valjda zasluga Turaka, nacista i komunista.
    3. I dalje vi sebe lažite pričama da je većina građana za smenu Vučića, tako ćete i prolaziti na izborima
    4. Lutovac je bitan skoro pa kao gradonačelnik Radojičić, isto se pitaju.

  2. po obicaju na izborima ce ucestvovati „opozicija“ LSV, LDP, SPO (ako je preostao neko sem Vuka i Dane?)…tako da ce Zlatousti da predstavi Svetu sliku demokratije. Sad pokusavaju ovim „pregovorima“ da vide koga bi jos mogli da privole da se javno izjasni da ce biti posteni izbori, i sta ce dobiti time?

    1. Zanima me da li se vi opozicioni botovi osećate pametnije, moćnije i kao bogovi humora kada izmišljate te nadimke?! Mene to više podseća na nezrelu decu u tinejdžerskom dobu. Ni ja nisam neki ljubitelj Vučića, mada ga, za razliku od vas, ni ne mrzim. Zato uzmimo Đilasa koji me mnogo nervira, jer predstavlja sve ono što mi je ogadilo politiku. Bio je vođa stranke za koju sam glasao i koju sam i ja svojim glasovima 2000. doveo na vlast. A oni su sve to bacili pod noge i gledali samo kako da se obogate. I opet mu ne smišljam neka „duhovita“ imena, već dajem argumentovanu kritiku njegovog rada i zovem ga kako i dolikuje, po prezimenu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.