Lutovac: Nema nikakavih izbora u Demokratskoj stranci

Ostavite komentar


  1. Eglezmplar vrhunske sramote i degradacije Ds-a i opozicije . Covek ne zeli izboe,menja statut ,sa znacajnim delom stranke je u sukobu ,cak i sa onima koji su glasali za njega i ponavlja mantre u nedogled . A sada Lecicu spocitava u kojim je strankama bio,a ko je postavio Lecica da govori na protestima ,mozda Vucic ili taj isti Lutovac ? Naravno ,opozicija ne reaguje,unutrasnja stvar Ds-a ,neki cak i podrzavaju doticnog .Dakle,borba zubima i noktima za vodjstvo opozicione stranke .Ima li boljeg primera sta ce raditi ,kada dodju na vlast ? Naravno,ja ovde cesto kritikujem opoziciju,pa licim na Basaru ali ne znam sta se vise moze reci o vlasti ,za koju ne verujem da iko misli da nije uzas ali da se borimo dugo vremena,sa dosta energije i pozrtvovanosti da dodju DJilas,Obradovic,Lutovac i Jeremic i da se dogovaraju sta ce da rade sa drzavom,kao sto sad toliko dobro rade,da ne dizu rejting sa 25 na 30 posto cele opozicije,toliko godina ,to je zaista bespredmetno .

    1. Nemanja, zna se dobro kad su izbori u Ds, a ne kad se pucistima prohte.
      Da je Lecic predsednik stranke, ja bih se isclanila odmah.
      Nek ide sa svojim gorilama iz Madlejanijuma. Stvarno sramota da Lecic bude predsednik Ds. Posto ga u Ds niko nece, sad pravi puč i na silu hoce da preotme funkciju.

      1. Ja nisam clan te stranke ali ono sto pisete nije istina.Vodjstvo Ds-a je dovelo obezbedjenje koje je imalo spisak koga da pusti ,a koga ne ,prema nekim projekcijama vodjstva te stranke .Kako to Lecic hoce da preotme stranku,ide se na izbore,pa ko dobije on je predsednik .Problem za Lutovca je sto dobar deo onih koji su glasali za njega su sada protiv i on ih ignorise ,uprkos njihovim funkcijama u stranci, sada jos hoce da menja statut ,raspusteni su odbori ,potpresednici se ne pitaju ni za sta,samo se zna da je ova Dragana Rakic bliska Lutovcu i to je cela stranka,koja omalovazava jednu Vidu Ognjenovic .Ako je to dobro za stranku ,ja onda nisam u stanju da shvatim neke cinjenice .

      2. U kom DS-u neće Lekića? Tom vašem? Lutovac je zalutao u DS, on nije ni da bude član a kamoli predsednik.

        1. Prvo nauči kako se čovek preziva, pa onda komentariši. Ti si zalutao na ovaj portal sa Informerovog.

  2. Kad je Lečiću toliko stalo da bude predsednik DS-a, a nema nikakve šanse, neka ga pučisti pod hitno kandiduju za predsednika SAD-a. Ako pobedi, zamislite kako bi delio olovke.

Ostavite komentar


Politika

Srbija "zarobljena u topolom zagrljaju" sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji 10

Srbija „zarobljena u topolom zagrljaju“ sa Rusijom: Sagovornici Danasa o neuvođenju sankcija Rusiji i Severnoj Koreji

Zvanični Beograd još jednom nije uskladio svoju spoljnu politiku sa Evropskom unijom jer nije prihvatio poslednji paket sankcija Rusiji i Severnoj Koreji, dok su sve druge zemlje kandidati za članstvo u EU to uradile. Sagovornici Danasa smatraju da to pokazuje odustajanje Srbije od evropskog puta, dok istovremeno ostaje u "zagrljaju autoritarnih vlasti u Moskvi".

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.