Lutovac: Nije naš najveći problem to što Rezolucija EP nije obavezujuća, nego što Ustav i zakoni nisu obavezujući za sve

Ostavite komentar


  1. Zakon i ustav su obavezujući za sve i u ovoj državi se se poštuju i zakoni i ustav i institucije i to je ono što smeta opoziciji koja bi haos i nasilje ne bi li na taj došla na vlast.

  2. @Darko, da li ste vi sigurni u to sto tvrdite ili samo ponavljate mantru ljudi na vlasti? Ako ste upoznati sa Ustavom i Zakonima, hajde da krenemo od mesta Predsednika R. Srbije, koje su nadleznosti i obaveze, i da li se to postuje ili ne, pa onda ako vam nije jasno i dalje, krenite da se upoznajete sa obavezama televizija sa nacionalnom frekvencijom i slobodnim medijima i obaveza novinarstva, pa onda o birackim spiskovima, demokratiji, pa obaveza u primeni demokratskih i jos po nekih propisa iz EU koji su obavezujuci jer smo usli u masinu i ako jos nismo clan, cak dotle da tim putam smo se kod pristupanja odrekli nekih svojih suvereniteta. Kada sve to proucite i budete razumeli, onda se vratite ovde da prokomentarisete. Manite se floskula „smeta opoziciji“ smeta mnogima u ovoj drzavi ali ne mogu da dodju do reci, a o haousi i nasilju bismo mogli nadugacko i nasiroko te nisam siguran da bi rezultat toga nadugackog i nasirokog doveo do vaseg zakljucka cak sta vise moglo bi se desiti da bude obrnuto. NAPREDNO. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.