Lutovac o Rezoluciji EP o izborima: Jako je važna, politički vodi do onih čije odluke moraju da se sprovode

Ostavite komentar


  1. Ja sam mislila da treba da se poštuje reč i volja građana ali Lutovac drugačije misli.

  2. Strasno je sto je Demokratska stranka unistena a to su ucinili svi nesposobnjakovici kao sto je sadasnji predesednik Lutovac koji je bez ideje , harizma , sto bi nas narod rekao ni smrdi nit mirise. Sada ce da bojkotuje Skupstinu i da se glas nas koji smo im dali pioverenje nigde ne cuje !! KOJA GLUPOST , pa samo u Skupstini narod Srbije moze da cuje istinu od opezicije . Pa gede cete vi Demokrate i ostali koji bojkotujete da se cujete ? ! Umesto da u Skupstini agitujete za nove birace vi cete da se borite van institucije – pa videcete koliko cete glasova dobiti u junu . Svaka cast na pameti i hrabrosti .

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.