Lutovac o Udruženoj opoziciji: Transformacija u delovanju, krajnji ciljevi opozicije ostaju isti

Ostavite komentar


  1. lutovac vama veruje izuzetno mali broj ljudi vi se igrate pre podne mesa po podne misa nece vas narod

    1. „Lestvica se podiže“ biće valjda informativno operabilniji i edukativno interesantniji(„novoprosvetiteljski“ društveno politički rad) od PINK produkcije narodne zabave i možda i sa društveno odgovornim privrednim planovima realnijim od –šoder šovinista zanosnih–.

    1. Ti brate ko brnaba, ozbiljno se pripremamo da krenemo sa pripremama koje planiramo da pripremamo

  2. Jedino sto ste ogolili to je da nemate pojma da se organizujete i da ste bez podrske naroda.

  3. Opozicija kakva je danas ne moze doneti promene u drzavi kakve mnogi nestrpljivo ocekuju.Neke opozicione stranke trebaju nove sposobnije lidere od navescu jedan primer, gospodina Lutovca koji mojim prijateljima i meni iako smo bili pristalice Demokratske stranke i svesrdno je podrzavali, ne uliva neko poverenje pa bi bio red da ustupi funkciju nekom mladjem,sposobnijem i harizmaticnijem koji ce probuditi iz dubokog zimskog sna sve pristalice navedene stranke i povratiti nekadasnju popularnost.I ne samo on nego ih ima jos koji su na celu stranke i misle da su pravi a u dubokoj su zabludi.Opoziciji trebaju temeljite promene na tom i mnogim drugim poljima, koje ako se ne dese po hitnom postupku, nista se nece promeniti.

  4. Udruzivanje opozicije je neophodno.
    Pa jos ako postavite Mariniku Tepic za predstavnicu i glasnogovornicu udruzene opozicije, vucic ce, sa svom svojom bratijom i klatijom, vrlo brzo postati ruzna proslost, iza resetaka

  5. Prošlo je vreme parlamentarne politike. Izborima se suštinski ništa ne menja. Jedna ekipa, eventualno, seda u fotelje prethodne ekipe. Svi pretendenti na vlast praktikuju istu ideologiju. Vlast formira krupni multinacionalni kapital. Osim onda kada društvo masovno, besno i beskompromisno krene da obara vlast. Tada u igri neće biti dosadašnje malograđansko „demokratsko“ prenemaganje. Dakle, tek kada istinski nekorumpirani mu*onje, istinska gvozdeno i temeljno obrazovana inteligencija, koja se neće osvrtati na blebetanje tzv. mejnstrim ideologijica, udare pesnicom o astal stvari će se promeniti. Istovremeno se treba čuvati agenata provokatora, koji su uništavali i uništavaju, gazeći preko leševea (o čemu nema tog medija koji sme o tome da zucne), svaki autentični pokušaj oslobođenja.
    Dok se to ne desi, tzv. opozicija će palamu*iti, bez ikakve spremnosti na veskompromisnost (?!?), a vlast će se šepuriti u senci pendreka (a i ultimativnog oruđa i oružja) svojom „genijalnošću“ i nezamenjivošću.
    Ergo, nikako ne verovati demagozima i srebroljupcima svekolikog partijskog čopora (i valdajućeg i „opozicionog“) i saslužujućem parapartijskom „civilnom“ sektoru.

    1. :STVARI ,,se u Srbiji ne menjaju od ubistva sekirom(!) vožda Karađorđa, pa do danas.Dakle 200 i više godina.
      Neće ni sada.I ovaj srpski Aleksndar ce vladati dok je živ

  6. Ni Vučićevih 3 posto nećete moći da osvojite.. Jednostavano neću glasati za one ljude koji su me jednom izigrali. Nisam ja Vučićev opitni miš da me neko laže 1000 puta i da idem da glasam za njega.

  7. U opoziciji vidomo jedna te ista lica, koja nemaju nikakvu političku viziju, već je jedino stalo do ličnog uspeha.

  8. Udružena opozicija Srbije je pravi put za pobedu demokratije i izlazak Srbije iz duboke krize u kojoj se nalazi.

  9. Nema govora o formiranju bilo kakve opozicije ,BIA (UDBA) dozvoljava delovqnje samo laznoj opoziciji koja sluzi da omoguci sukcesiju sistema,to je razlog zasto je ova struktura iz 1990 nesmenjiva.Na izborima se I’ve strukture nemigu smeniti ,jer da ih izbori ugrozavaju oni bi izbore zabranili.Rezultati glasanja se fabrikuju udruzenim snagama uz pomoc lazne opozicije .Gradjani su osudjenim na siromastvo I robovanje.Kao disident odgovorno tvrdim da vecina gradjana prihvata da spijunira disidente za racun Policije I da ucestvuje u sabotiranju,zato tvrdim Narod u vecini podrzava ovaj sistem.

  10. Molim Vas gospodine Lutovac da nam objasnite koji su to kranji ciljevi, kada se priblizavao datum izbora, Vi ste apelovali da se isti bojkotuju a omladina DS je pozivala da se na iste izadje, pa me interesuje da li Vi imate legitimnost unutar DS?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.