Lutovac odložio sednicu Glavnog odbora DS za 21. jun

Nastavljena previranja unutar Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. Sandra Siladjev ima nastup u Bg 21.06. 🙂
    Bolje da ste nju pozvali da vam vodi stranku i sastanak nego ove olupane džeparoše!

  2. Veliki sam protivnik da Lutovac i dalje bude na čelu DS-a jer je, po mom skromnom mišljenju, apsolutno nepodoban za tu funkciju. Osim marginalne uloge u pravednoj borbi SzS za bojkot izbora, gospodin Lutovac se nemože pohvaliti nikakvim pozitivnim napretkom DS. Naprotiv. Međutim, kada vidim likove koji su u prvim borbenim redovima promena, kao što su Slobodan Milosavljević, prof. Šumarac, Jerkov, Kena…(a u pozadini Šutanovac), nisam siguran da to treba podržati. Samo istinske, korenite promene mogu da donesu dobro DS-u i Srbiji, a za to je potreban širi koncenzus mislećih ljudi u Srbiji. Od starije garde, kao prelazno rešeje, jedino bih podržao Branislava Lečića.

  3. Svoj Glavni odbor politička stranka po imenu Demokratska stranka, zakazala na dan parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji! Vreme je da počnu da se bave razvojem folklora na Dorćolu.

  4. Lutovac je postupio kako treba, a što je nekima korona virus udario u glavu, to je već drugi problem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.