Lutovac: Polemika koju vode Tadić i Đilas štetna je za obojicu, ali i opoziciju u celini

Ostavite komentar


  1. Лутовац је патентирао топлу воду! Браво геније! А шта је истина у тој ситуацији? Ко од њих двојице лаже? Ваљда је то важније од чињенице да обојица трпе политичку штету! Ми сада треба да будемо забринути за њих? Или штавећ? Невероватан генијалац.

  2. Ovo ie trenutno najsmesniji lik na politickoj sceni Srbije od kojeg je Dilas preuzeo glasace a njemu ostavio stranku.

  3. U Srbiji veći problem od Vučića je opozicija to jest što Srbija nema opoziciju

  4. DS ima kaoacitet,gluplju izjavu nisam skoro cuo.Sta ce biti da vama ako se cenzus vrati na 5 posto,bolje cuti.

  5. Cilj im je zajednicki. Ogaditi opoziciju sto vecem delu naroda. Da nam vucic vecno vlada, zapadne gazde budu zadovoljne stabilokratijom, opozicinarski lideri lagodno zive, a najveca zrtva su Srbi i srbija

  6. Bivši političar, koji veze nema sa stanjem u zemlji. Iz koje priče je došao?

  7. Problem je što se Demokratska stranka nije podmladilia sa mladim perspektivnim ljudima ,nego je ostavila stare kadrove koji su se utopili u SNS.

  8. Tadicu nikad te nisam podrzavao ali u ov tekstu svaka cast.Lutovac je totalno zalutao u politiku ocito covek izgubio kompas da ne nabrajam stvari koje je negativno uradio za DS

  9. Molio bih nekog da mi nabroji koliko je stranaka i ostalih udruzenja, nvo i ostalih nastalo od DS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.