Lutovac: Razbijena Borkova glava je kap koja je prelila čašu

Ostavite komentar


  1. Kakvo crno jačanje DS-a u SzS? Je l’ Đilas najavio da osniva stranku uskoro? Čije će on birale privući kod sebe? SNS-a, SPS-a ili DS-a?
    Bež’te glavom bez obzira ako sebi mislite dobro, inače vas eto, gospodine Lutovac, dogodine na mestu potpredsednika Đilasove stranke.

    1. Pa i treba da se ugase! Kada sam sinoc u izvestaju video predstavnika iz lazarevca nije mi bilo dobro. Pa on je jedva skolu zavrsio. Inace je iz Burova.

      1. A ti si Kolubarac, jelte, bolji i uspešniji od onoga koga ciljano pljuješ. Preživela je DS mnogo toga ružnog i budite sigurni sada je jača i kompaktnija nego što mislite. To vam je mrzitelji kao drvo sa dubokim korenom, možete ga spaliti,ali će izrasti novo i jače.

  2. Dragi citaoci I dobri ljudi,
    Vi koji imate internet ili mozete da pigledate,savetujem da obavezno pref soavanje,Kada ste Sami I Kada can je savest cista,dobro pigledate intervuje Nikole Sandulovica I da prenesete dalje kao Sto si Nasi partizanibprenosili u koloni…prenesi druze..sada prenesi savesni covece I dive sepdkog naroda,o tome Kako je sadasnje blast huskala da brat ubije brata.Sutra ce nahusjsti da uoycaju Tebe I za one koji treba da to ustrsxe ilu the osvete ilinistraze,zabolece uvo.Dzaba ste krecili.Svi ste meta organizers of kriminaka.Stanimo my za vrat sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.