Lutovac: Treći februar je veliki datum za DS i celo društvo

Ostavite komentar


  1. Za DS mozda, ali drustvo nikakve vajde nema od vas ni 3.februra niti bilo kog drugog datuma.

  2. Gospodine Lutovac mene kao građanina interesuje imate li vi neki plan za bolju budućnost naše zemlje ili se udružujete radi dolaska u fotelju. Pošto vidim da vaša kolacija nema apsolutnu većinu naroda tj glasača. Možete li mi pojasniti imate li neki plan za Budućnost Srbije ili vas samo fotelja interesuje??

  3. Mislim da DS vise nikada nece moci da se ujedini, postoje tri struje unutar stranke, Lutovac nema legitimitet i autoritet, po opstinskim odborima nema sastanaka, pojedini su i zatvoreni ali isto tako moram napomenuti da pojedini clanovi DS(Dulic, Vucinic…) imaju svoje privatne firme i jako dobro zive, samo se pitam od kog novca su to sve stvorili?!

    1. Podrška za DS u svakom pogledu.Bio sam apstinenti na prošlim izborima ali se vraćam svojim glasom za DS.To je jedina stranka koja nas može spasiti od ove kataklizme koja je zadesila Srbiju u vidu Sns a.

  4. Vi 30 godina ni tu stranku niste bili u stanju da uredite, na osnovu čega mislite da ce Vam neko dati mandat, da opet uredjujete državu?

    1. Mandat su imali i ovi nazovi radikali 30 godina, pa dobiše opet da vode ovu jadnu Srbiju. Eto narod im opet dao povrerenje. Sve može, samo kada narod hoće.

  5. Dok se vi dogovarate oko podele kolača Vučić žari i pali Srbijom. Nije Srbija zrela za demokratiju. Da jeste ne bi „bivši“ radikali došli na vlast. Ni ubistvo Djindjića nije donelo i konačno demokratiju u Srbiju. Na kraju je ubijen i Ivanović.

  6. Nema šta Lutovac SNS botovima da objašnjava da li ima plan za Srbiju. DS je stranka koja je 2000. godine preuzela uništenu državu od Vučića i Dačića sa prosečnom platom od 50€. Do 2012. godine je izgradila institucije i podigla ekonomski kapacitet na 400 € prosečne plate. To je povećanje prosečne plate 8 puta. Za prosečnu platu 2012. godine moglo je da se kupi više prozvoda nego danas. Za 7 godina vlasti SNS-a prosečna plata je porasla 20% u dinarima i evrima a cene su porasle minalmo 30% u dinarima i evrima.
    „Najveće plate i penzije ikada“ kaže Vučić ….. ali takođe najveće cene ikada.

  7. Samo mi nije jasno zasto se ne kaze konkretno ko koci i zasto? Ocigledno je da je u pitanju raspodela funkcija nakon ujedinjenja. I to je suprotno demokraskim nacelima, neka se svi kandiduju pa ko se za sta izbori. Ovako opet ostaje utisak u javnosti da je podela pozicija posle ujedinjenja kljucna stavka sporog sprovodjenja procesa. A proslo je godinu dana od najave. I sve ovo niko jasno ne demantuje. Po meni bi trebalo smanjiti i javne price o ujedinjenju, kada se vec lose unutarstranacke stvari ne iznose javno, ne trebaju onda ni ove navodno dobre! Isti je tretman potreban. Ovako sve ispada neozbiljno. Slazem se i da su lokalni odbori u stranci u katastrofalnom stanju i mnogo treba raditi na tome. Postoji resenje, i vrlo je jednostavno….zove se demokratija, koja zahteva strucnost, legalitet, legitimitet i odgovornost! Do tada ce DS biti u ovakvom stanju, bez ikakavih sansi i uticaja bez obzira na to da li su u SZS-u ili idu samostalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.