Lutovac: U DS postoje spavači korisni režimu, prepoznaju se u režimskim medijima

Ostavite komentar


  1. DS je u svakom slucaju slab koliko god se vi delili, to cete videti na izborima ako izadjete.

  2. Prvo reče da ima nekih koji opstruišu stranku i rade za režim ,a onda reče da u DSu nema struja!?Proveri to još jednom pa nam javi,po mogućnosti imena i prezimena .

  3. Prijatelj je clan od dana osnivanja DS, koliko mi je preneo DS po svim savovima puca, Lutovac vise nema nikakav legitimitet, autoritet, pre neki dan su mu u prostorije stranke upali omladinci DS koji zahtevaju njegovu ostavku, postoje jos dve struje, jednu vodi Sutanovac, drugu Comicka…

  4. Lutovac je nesposoban da organizuje DS, i za to ne treba da krivi režim nego da sam lepo prizna da je nesposoban i da je sam kriv za raspad DS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.